Pomysł na balkon

Aa to tak nie jadłam . My zawsze sok robimy

1 polubienie

Ja też uwielbiam rabarbar :yum::yum: Najczęściej robię kompot albo ciasto z rabarbarem.

Wracajac do balkonu… dzisiaj w biedrze byly takie trawy
Sasiadka kupila i tak sie prezentuja

1 polubienie

Fajnie to wygląda :slight_smile: mąż bardzo chciał taką trawę ja mieszkaliśmy w bloku ale u nas by się nie sprawdziło bo balkon był na ostatnim piętrze i nie był zadaszony, a później w mieszkaniu pojawił się pies to nie chcieliśmy trawy żeby nie pomylił jej z normalną trawą :joy:

Oooo szkoda że nie wiedziałam wcześniej to bym podjechała zobaczyć. Ale może będą jeszcze. A jaki rozmiar?

1x2m

I nie drogo bo 30 zl rolka

Ooooo to super. Jutro podjadę

1 polubienie

Michaśka i jak , urządziłaś balkon juz ? Zdobyłaś te trawy :smiley: ?

Tez jestem ciekawa efektu koncowego :slight_smile:

Jeszcze nie bo jeszcze nie jest na tyle ciepło by coś robić……
na ten moment mam wybrany ten stolik na balustradę. Czekam jak zrobi się już cieplej to zamówię na allegro.
Co do trawy w biedrze to wtedy nie udało mi się podjechać a w mojej nie widziałam tego. Za to widziałam w Sinsay ale mój balkon jest wąski i długi i trzeba będzie na przycinać.
Zrobiłam też research tych namiotów TOPI i te sensowne co mają dość szczytną konstrukcje i są stabilne to są wielkie :face_with_peeking_eye: i nie wejdą więc z tego będę chyba musiała zrezygnować.
Palety też nie wejdą więc muszę nieco zmienić plan i postanawiałam właśnie że jak się skończą
Święta to na spokojnie wrócę do tematu :upside_down_face:

Koniecznie potem daj fotkę jak się urządziłaś :heart_eyes:

1 polubienie

Też czakam na fotki :grin: ja też zacznę u nas rewolucję jak cieplej się zrobi… tylko ciekawe kiedy to będzie :rofl:

1 polubienie

Jal juz jakis postep bedzie to czekam na fotke :slight_smile: mam nadzieje sie udalo sie trawe kupic :slight_smile: ja to juz mysle jakie kwiaty na lato posadzic

Dziś widzę że w Action jest promocja na sztuczną trawę, akurat jadę i zobaczę jak to wygląda i dotknę

1 polubienie

Ta trawa jest super!:heart:

@Michaska i jak widziałaś tą trawę na żywo ? Ja byłam w Action i w moim nie było jej. A w sumie jestem ciekawa jak ona na żywo wygląda.

Tak widziałam ale nie kupiłam bo nie pomierzyłam. Jest pakowany po 4 kwadraty. I bardzo miła ta trawa w dotyku.

Oo i też w promocyjnej cenie :smiling_face:

Oo i jeszcze jest promocja, trzeba skorzystać :slight_smile: