Pomysł na balkon

Haha do usług :speak_no_evil::see_no_evil:

W Sinsay akurat jest sztuczna trawa

Tak, wczoraj ja dodałam do ulubionych w aplikacji bo mnie kusi właśnie na balkon kupić. Skusiła mnie @Wikii

2 polubienia

Z tą trawa bedzie tak wiosennie :slight_smile: a też mozna wybrać twardość , gęstość takiej trawy :slight_smile:
Byłam wczoraj w action , nie było tych motyli , poszly jak świeże bułeczki a byly po 19.99 teraz widze na allegro za 60 zł :dizzy_face: pani mówiła że mają przyjść , nie po drodze mi do action kurcze :frowning:
za to inne solarne motyli kupiłam bo co będę z pustymi rekoma wracać , już wczoraj mi święciły za oknem :slight_smile:

Może są w innym Action. U mnie w mieście mam aż 3 w mojej niedalekiej okolicy więc jak nie ma w jednym to jadę w innym czasie do innego i tam sprawdzam. Sklepy Action nieco różnią się asortymentem

A jak z czyszczeniem takiej trawy ? Kiedyś w mieszkaniu chcieliśmy natarłaś kupić taką trawę ale później stwierdziliśmy że przy psie to głupi pomysł :joy:

Ja to jest trawa na balkon to pewnie normalnie woda
można ją czyścić

No właśnie pewnie tak, ale ciekawe jak z odkurzaniem itp my chcieliśmy trawę ale baliśmy się że psy się będą na niej załatwiać :see_no_evil:

:crazy_face::smile::rofl: no tak mogłoby się zdarzać …. Bo by im się mogła kojarzyć ze spacerem

No to ludzie ładny biznes sobie robią . @Sylwiaa moi sąsiedzi mają na balkonie tricepsa myją, ale u nic też się tak bardzo nie brudzi na 4 piętrze , no i mają jeszcze matę bambusową rozłożoną , bo bokach i ładnie to wygląda :smiley:

Ja wczoraj przeglądałam i myślę że taki stolik na balustradę sobie zamówię

Jest składany więc nie zajmuje miejsca a będzie gdzie postawić kawkę i ciasto

5 polubień

O Super :wink: fajna opcja bo jak nie uzywasz to skladasz i nie zajmuje duzo miejsca :wink:

1 polubienie

Oo taki składany jest super pomysłem :star_struck: my mamy właśnie taki podwieszany, opuszczany blat, zamawialiśmy 2-3 lata temu na Amazon :smiley: super się sprawdza, nie zajmuje miejsca na balkonie zwłaszcza jak są właśnie takie nieduże, zawsze można go złożyć i rozłożyć wg potrzeby :smiley:

No właśnie wczoraj się na to natknęłam i myślę że to fajny pomysł jest

Ale ekstra! Nie widziałam takiego wcześniej, a faktycznie mało miejsca zajmuje :smiley:

1 polubienie

A co to znaczy że tricepsa myją ?

Obstawiam że miało być „mają trawę i ją myją” :smiley: autokorekta czasem też mi takie psikusy robi i zmienia słowa

1 polubienie

Hahaha , no cóż słownik psikusa zrobił :hear_no_evil::speak_no_evil::see_no_evil: @Sylwiaa dokladnie jak piszesz :speak_no_evil: dziękuję za sprostowanie :see_no_evil:

Ja właśnie chce balkon dobrze pomierzyć bo ta trawa z Sinsay mnie kusi.

Oj też tak często mam , ale nie wiem jak to rozszyfrowałaś ale nieraz jak ja coś pisze to ciężko mi samej po czasie odczytać o co chodziło :rofl::rofl:

Też się dziwię że to rozszyfrowałam :joy: