Pomysł na balkon

Mieliśmy zwykłe płytki , mąż zrobił taki drewniany podest , meble drewniane z Ikea na małym stoliku mam lyarenke o 3 duże donice z tujami

te lampki led na szuszarce :smiling_face_with_three_hearts:

Mieliśmy płytki i właśnie obudowaliśmy je deskami

Tych lampek to nie powinno tam być :face_with_hand_over_mouth: ja bym je gdzieś wyżej powiesiła :smiley:

Ale ogólnie pomysł lampek fajny bo to klimatu dodaje

1 polubienie

Noooo super wizualizacje :smiley: deski wzdłuż powiększają balkon ,.widzę to na fotkach wlasnie :smiley:
A też nie chesz lampek - w action były , albo jeszcze sa motyle żałuję ze ich nie kupiłam dzis - ze swieca w taki sposób jakby skrzydłami machały - efekty woooow murowane :grin::grin:

1 polubienie

Palety też chyba dużo więcej miejsca zajmują

@Michaska pięknie chat to zaprojektował :heart: bardzo mi się podoba takie rozwiązanie :heart:

Ooo , a masz jakieś ich zdjęcie ? @Mama.urwisa to fakt , my chcieliśmy też kiedyś palety ale kupiliśmy jednak meble

Ja mam na tarasie meble z palet , dokupilismy poduchy i jest spoko . Ogolnie to mialo byc takie rozwiazanie tymczasowe a są juz 2 lata :face_with_peeking_eye::sweat_smile:

albo cotton balsy to takie kulki z nici na lampkach :grinning:

można tą matę rozkładana co masz pod krzesełko do karmienia i jakieś zabawki

Pierwszy raz z niego skorzystałam do zaprojektowana i super to wyszło. Dwie kolejne wizualizacje to @magdallenka08971 zaproponowała i też są fajnej

@Molly ta mata pod krzesełko do karmienia jest dość cienka i nie będzie amortyzować upadku malucha ale pomysł z tym cotton balls wydaje się fajny. Popatrzę na to.

1 polubienie

https://youtube.com/shorts/LGN1ssYPv0o?si=VFog_9-Gh5TlC5pk

Lampka motyl solarna :slight_smile:

2 polubienia

Jak byś chciała coś innego na nim mieć to mogę ci zaprojektować, tylko muszę wiedzieć co tam byś chciała :slight_smile: @DaNutka oo dziękuję, fajne :star_struck::star_struck:

1 polubienie

Ja ostatnio zapytałam chata jak wyglądała bym w krótkich włosach, bo jakoś bardzo za mną chodziło, żeby ściąć. Taką wizualizację mi zrobił, że od razu mi przeszło :rofl:

I tak to właśnie jest jak się zrobi na początku tam na dłużej zostaje :face_with_hand_over_mouth: ale jak się sprawdza to po co zmieniać :face_with_hand_over_mouth::smiling_face:

Ooo i projektantka się znalazła :face_with_hand_over_mouth::rofl::rofl:

1 polubienie

Tak to jest w ogole git , bo meble z palet mialy byc na chwile i juz sa tak dlugo a kupilam szafe do sypialni co miala byc na zawsze i zaraz zmieniam :rofl::rofl:

A żebyś za rok dwa nie pisała że szafa nadal stoi :stuck_out_tongue_winking_eye::face_with_hand_over_mouth:

Haha no miala byc na zawsze a wyszlo jak zwykle na opak :sweat_smile::rofl: