Pomysł na balkon

Bylam w biedrze i jest fajna mata maslujaca na balkon za 70zl 3mx1m. Cos typu ala bambus ale plastikowe… kolpr cirmny braz lub jasny odcien jalby wlasnie bambus to byl :slight_smile:

Jak pogoda dopisze to ja dzisoaj po kwiaty pojade :slight_smile: bo zapowiadaja burze :see_no_evil: narazie ladnie sloneczko swieci i nawet cieplo jest

U nas też zapowiadają burze ale na ten moment słoneczko jest

No u mnie juz sie zmienilo ze sam deszcz ma byc :sweat_smile::see_no_evil: ale raczej nie bedzie go bo sie wiatr zrobil i przewieje to wszystko

U mnie pokazuje chmury i deszcz aż do 23.05 …… mam nadzieję że to nieprawda :face_with_peeking_eye:

U mnie to samo ale nie wierze w to :see_no_evil: teraz niby tez pada u mnie a za oknem sucho :sweat_smile:

To u mnie pada a mamy w planach zapakować młodego i podjechać do casto na te trawy zobaczyć

Ja sie czaje zeby po kwiaty podjechac :see_no_evil: ale przegladam zdjecia jakie wyatawil ogrodnik na fb i tyle mi sie ppdoba ze mam balkon za maly :see_no_evil:

:crazy_face: no tak to jest. Ja mam dwie doniczki i tak robię by się zmieścic do nich. A teraz jak jest mały to tyle mi wystarczy

Bylam … kupilam… jutro sadze :heart_eyes::muscle:

1 polubienie

Juz sa :heart:

4 polubienia

Cudne :face_holding_back_tears: u mnie jeszcze za zimno żeby się cos ruszyło :sob:

No i pięknie wyglądają :smiling_face_with_three_hearts::muscle:

1 polubienie

Czy zimno u mnie ? Hmm moze tez… w nocy po 6 stopni… ale juz nie wytrzymalam

O ale ślicznie

Piękne są :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

I jak wasze balkony i kawiatki? Trzymaja sie ?
Moje sie juz zaklimatyzowaly :heart_eyes:

1 polubienie

Kocham lato ! I kwiaty na balkonach​:face_holding_back_tears::heart: żeby się trzymały jak najdłużej :heart:

U mnie jest tak

1 polubienie

W Biedronce ruszyła dziś promocja - 50 zł na każdą rzecz przy zakupie 3.
Polecam ładne kosze i pudełka wiklinowe są w ofercie.

2 polubienia