Jak już będziesz miała gotowe wszystko to wyślij zdjęcie ![]()
Tak planuje. Ostatnio kupiłam kwiaty i będę może dziś sadzić. Z trawą muszę poczekać jeszcze bo musimy wymienić ![]()
A jakie kwiaty kupilas ? Ja czaje sie na surfinie jak co roku ale zawsze z nimi mam problem przez mszyce
i co roku mowie ze juz ich nie kupie ale kupuje ![]()
Ja kupiłam surfonie właśnie czarne
bo ten kolor mnie urzekł
Uwazaj na banki
ja zawsze mam rozowe… w zeszlym roku dzieciaki mi zalatwily kwiaty bankami… 3 dni zastanawialam sie co sie dzieje z kwiatami dopiero jak zaczeli dmuchac banki i zaczely pekac nad kwiatami to zauwazylam ze je palilo ![]()
Ja wbtym roku czaje sie na te kolory
I na przypoludnika …
Ojej ja bym nigdy nie pomyślała że to banki
A co spowodowały banki? Dobrze że mówisz bo też bym o tym nie pomyślała
Na pierwszym zdjeciu plamy - takie wypalenia… plyn od baniek ma w skladzie miedzy innymi klej i jal alonce swieci to wypalaja sie miejsca gdzie banka pekla ![]()
Dopiero po 3 dniach siedzac na balkonie i widzac jak banki pekaja nad kwiatami siedzialam i obserwowalam… od razu te plamy nie wyszly ale zrobilam doswiadczenie i polalam caly kwiat tym pkynem i polozylam na parapecie i po 1h kwiwt byl brazowy spalony
Ale jaja, dobrze że mówisz bo bym nie pomyślała o tym nawet
Na bialych bluzkach tez zostawiaja plamy zolte i nie idzie sprac tego ![]()
To jeszcze też nie miałam okazji się o tym przekonać
To duuzo przed Toba ![]()
testowałam bańki juz u starszaka… potwierdzam… plamy nie spierzesz z ubrań… probowałam wszystkich magicznych sztuczek…
Kwiatuszki już zasadzone i powieszone
Jutro jedziemy po trawę sztuczną do casto bo tamta udało się oddać ![]()
![]()
Ale to chyba raczej petunia jest a nie surfinia ![]()
Surfinia jest zwisajaca a petunia nie ![]()
Ta też zwisa tylko się jeszcze nie rozrosła bo dopiero zasadzona. Ale możliwe bo ja ich nie rozróżniam ![]()
Roznia sie tylko wielkoscia lisci ![]()
U mnie w tym roku na balkonie pomidory i zioła ![]()
A czemu tamta oddałaś ? Bo nie jestem w temacie .
Bo kupiłam 3x1 m a się kazali ze była 2x1 i była za krótka
a była zapakowana i nie mogła sprawdzić