Pomysł na balkon

Jak już będziesz miała gotowe wszystko to wyślij zdjęcie :slight_smile:

Tak planuje. Ostatnio kupiłam kwiaty i będę może dziś sadzić. Z trawą muszę poczekać jeszcze bo musimy wymienić :face_with_peeking_eye:

A jakie kwiaty kupilas ? Ja czaje sie na surfinie jak co roku ale zawsze z nimi mam problem przez mszyce :frowning: i co roku mowie ze juz ich nie kupie ale kupuje :rofl:

Ja kupiłam surfonie właśnie czarne :smiling_face_with_three_hearts: bo ten kolor mnie urzekł

Uwazaj na banki :see_no_evil: ja zawsze mam rozowe… w zeszlym roku dzieciaki mi zalatwily kwiaty bankami… 3 dni zastanawialam sie co sie dzieje z kwiatami dopiero jak zaczeli dmuchac banki i zaczely pekac nad kwiatami to zauwazylam ze je palilo :see_no_evil:

Ja wbtym roku czaje sie na te kolory

I na przypoludnika …

1 polubienie

Ojej ja bym nigdy nie pomyślała że to banki

A co spowodowały banki? Dobrze że mówisz bo też bym o tym nie pomyślała

Na pierwszym zdjeciu plamy - takie wypalenia… plyn od baniek ma w skladzie miedzy innymi klej i jal alonce swieci to wypalaja sie miejsca gdzie banka pekla :see_no_evil:
Dopiero po 3 dniach siedzac na balkonie i widzac jak banki pekaja nad kwiatami siedzialam i obserwowalam… od razu te plamy nie wyszly ale zrobilam doswiadczenie i polalam caly kwiat tym pkynem i polozylam na parapecie i po 1h kwiwt byl brazowy spalony

2 polubienia

Ale jaja, dobrze że mówisz bo bym nie pomyślała o tym nawet

Na bialych bluzkach tez zostawiaja plamy zolte i nie idzie sprac tego :see_no_evil:

To jeszcze też nie miałam okazji się o tym przekonać

To duuzo przed Toba :wink:

testowałam bańki juz u starszaka… potwierdzam… plamy nie spierzesz z ubrań… probowałam wszystkich magicznych sztuczek…

Kwiatuszki już zasadzone i powieszone

Jutro jedziemy po trawę sztuczną do casto bo tamta udało się oddać :smiling_face::muscle:

2 polubienia

Ale to chyba raczej petunia jest a nie surfinia :thinking:
Surfinia jest zwisajaca a petunia nie :slight_smile:

Ta też zwisa tylko się jeszcze nie rozrosła bo dopiero zasadzona. Ale możliwe bo ja ich nie rozróżniam :rofl:

Roznia sie tylko wielkoscia lisci :slight_smile:

1 polubienie

U mnie w tym roku na balkonie pomidory i zioła :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

A czemu tamta oddałaś ? Bo nie jestem w temacie .

Bo kupiłam 3x1 m a się kazali ze była 2x1 i była za krótka :face_with_peeking_eye: a była zapakowana i nie mogła sprawdzić