Pomarańczowo beżowy śluz, wczesna ciąża

Uważa, że nie ma potrzeby… Ale naczytałam się na tych grupach, że 11.4 to bardzo niski progesteron

Jeśli lekarz ma dobre opinie i mu ufasz to ja bym kierowała się jego wytycznymi a nie forami. Może warto dla spokoju przejść się jeszcze do innego lekarza i zapytać. Ja w ciąży brałam progesteron, na początku ale nie w postaci leku dupaston. No właśnie ten lek mi odradził. Brałam ten

Ale jeśli jest to w normie to może nie ma co sobie dodatkowo stresu nakładać, każdy organizm jest inny i dla każdej osoby może być różny ten wynik, najwazniejsze, że mieści się w normie :wink:

Ja myślę, że nie warto nic brać bez zalecenia lekarza, tym bardziej w ciąży.
Jesli lekarz nie widzi potrzeby, to bym mu zaufała, tym bardziej, że potwierdzili ci to 3 specjalistów

Byłam przed wczoraj na wizycie, ciąża rozwija się prawidłowo, jest serduszko :heart:

4 polubienia

Świetna wiadomość :heart_eyes: nie stresuj się już więcej na zapas !

No to super. To życzę powodzenia dalej :blue_heart:

Super, pamiętam twoje posty z testami owulacji itp, więc fajnie, że sie udało! Trzymam kciuki za „lekka” ciąże! :heart:

Super, to teraz tylko się cieszyc i dbac o siebie :blush:

Ekstra! :smiling_face_with_three_hearts: Wszystkiego dobrego dla Ciebie :blush:

Cudownie, gratulacje :heart: oby ciąża minęła przyjemnie :blush: to super czas, delektuj się nim

Najważniejsze, że maluszek pięknie się rozwija i serduszko bije. Życzę spokojnej ciąży i samych dobrych wiadomości na kolejnych wizytach

Gratulacje :heart::heart::heart:

Dzięki dziewczyny

1 polubienie

Świetna wiadomość . Daj znać co tam u ciebie jak się czujesz 🩷