Pomarańczowo beżowy śluz, wczesna ciąża

My możemy dać różne rady ale lekarzami nie jesteśmy , najlepiej z tym wybrać się do lekarza

1 polubienie

Dokładnie @Julia20 byłaś już u lekarza ? Masz już jakieś informacje czy wszystko jest ok?

1 polubienie

Dzień po dodaniu posta, rano miałam plamienie różowe, tylko na papierze ale było… Wystraszyłam się odrazu na następny dzień termin prywatnie do lekarza, ale pojechałam też na oddział ginekologii. Przyjęli mnie na badania. Zbadali, krwi nie było widać, lekko podbarwiony na różowo śluz, z USG jeszcze nic nie było widać, jedynie okazało się że mam miesniaka… Na szczęście mały 19 mm do obserwacji. Oczywiście już mnie postraszyli ciąża pozamaciczna itp, mimo, że nie było nic jescze widać, jajniki prawidłowe. Na następny dzień miałam wizytę u swojego ginekologa, uspokoił mnie, potwierdził że krwawień nie widać, endometrium dobrej grubości, mięśniakiem mam się nie przejmować. 25 mam kolejna wizytę. Mówił, że mogło to być plamienie implantacyjne… Wydarzyło się to w środę od tego czasu nic się nie dzieje, zero plamien. Lekarz kazał już nie robić bety bo mówi, że zwariuje i pewnie ma rację…

Ojej to nie obyło się bez przygód :face_with_peeking_eye: ale najważniejsze że widziałaś się już też ze swoim ginekologiem, uspokoił Cię i teraz tylko pozostaje czekać na spokojnie na kolejną wizytę, a my mocno trzymamy kciuki żeby wszystko było oki :heart_eyes:

Super, że sprawdziłaś wazystko to będziesz spokojniejsza. Teraz nic tylko byc dobrej myśli a my trzymamy kciuki :grin:

Dobrze że byłaś u specjalisty. Trzeba czekać … tu się niestety nic nie przyspieszy

To czekanie jest najgorsze, a zarazem najwazniejsze :heart: nie stresuj sie, postaraj sie wylaczyc mysli do czasu wizyty :heart:

Super ze bylas u lekarze i dowiedzialas sie :wink: :wink:

Musisz być dobrej myśli :heart: zero stresu i przejmowania się bo to najgorsze co możesz teraz zrobić :heart::heart: a jak się teraz czujesz ?

Teraz czuję się dobrze, objawów w sumie większych nie mam, czasami jest mi lekko niedobrze, ale nie codziennie. Zrobiłam jescze dziś test to dwie grube kreski

3 polubienia

A kiedy masz wizytę u lekarza?

No to gratuluję ! :slight_smile:

25.06.

To koniecznie daj znać co i jak, trzymam kciuki żeby było dobrze !

To gratuluje :heart::heart: oby wszystko było dobrze :slight_smile: daj znać jak po tej wizycie będziesz :heart_eyes: trzymaamy mocno kciuki

Gratulacje i duzo spokoju choc wiem że nie jest łatwo :blush:

Czyli pozostaje czekać na oficjalne potwierdzenie u lekarza :smiling_face_with_three_hearts::baby:t2:

Super gratulacje mam nadzieje ze lekarz potwierdzi :wink: