Polityka Dobrego Designu LOVI

Drogie mamy, czy wiedziałyście, że marka LOVI projektuje i produkuje w Polsce? :heart_eyes:

Naszą misją jest tworzenie produktów dla dzieci, które odpowiadają realnym potrzebom maluchów i ich rodziców. Odpowiedzialny jest za to sztab ludzi, a praca zespołowa to nasza codzienność :smiling_face_with_three_hearts: Wybierając LOVI macie pewność, że sięgacie po jakościowe produkty, które zostały zaprojektowane i wytworzone w Polsce :revolving_hearts:

Chcecie dowiedzieć się, jak powstają nasze produkty? Zachęcamy do zapoznania się z rozmową z Ewą Strulak – head of design w LOVI.
https://lovi.pl/ewa-strulak-w-wywiadzie-dla-portalu-nowy-marketing-opowiada-o-polityce-dobrego-designu-i-procesie-tworzenia-produktow-lovi

1 polubienie

To ze produkujecie w Polsce to wiedzialam. Na szczescie coraz czesciej mozna znalezc rzexzy dzieciece “nasze” Polskie. Bardzo mnie to cieszy. Cieszy mnie rownie fakt, ze moge byc ułamkiem spolecznosci ktora ma wplyw na to co sie pojawia, jako testerka ciesze sie ze redakcja nie tylko pyta o opinię, ale rowniez pyta czego Nam-Mamom brakuje na rynku. A My jesteśmy baaaardzo pomyslowe

1 polubienie

Super, że LOVI stawia na polską produkcję. To naprawdę ważne, bo daje pewność co do jakości i wspiera lokalny rynek. Fajnie wiedzieć, że za tym stoją ludzie, którzy naprawdę dbają o potrzeby maluchów i rodziców. Chętnie poczytam wywiad z Ewą Strulak, to zawsze ciekawie zobaczyć, jak powstają takie produkty

O wow, nie wiedziałam, że lovi wszystko robi w Polsce. Chętnie poczytam ten wywiad

Super, że LOVI to polska marka, która tak bardzo dba o jakość i realne potrzeby dzieci oraz rodziców

Fajnie, że za produktami stoi cały zespół i przemyślany proces. Chętnie zajrzę do wywiadu z Ewą Strulak, bo zawsze ciekawiło mnie, jak powstają takie rzeczy dla maluchów.

Bardzo fajnie że i projekty i produkcja jest w Polsce. Niektóre polskie marki niestety wolą produkcje zagraniczną, a szkoda :confused:

Ja tez wiedzialam, ze Lovi ma produkcje w Polsce. Generalnje to kolejny plus zeby wybierac te produkty. Ja lubie jakosc Lovi, obu córkom bardzo podpasowaly wiec to tez jest wazne, jak nie najwazniejsze😉. No i lubię ten nowy desing, totalnie moja estetyka, Mammafeel, Prime, Lovi Blossom, Harmony, itd, lubię🥰

Przysiądę jutro do tego artykułu, teraz dzieci dopiero zasnęły i ledwo żyję :frowning: dziękuję @LOVI_Redakcja :muscle::muscle:🩷

Bardzo mnie cieszy, że produkty Lovi są z mojej ojczyzny :cherry_blossom::tulip:

1 polubienie

Zaprojektujcie więcej pastelowych kolorów dla bidonów tych dla maluszków , mamy te dwa kolory i są wspaniałe

1 polubienie

Ooo tak, pastelowe kolory są piękne :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

O produkcji wiedzialam dlatego w pierwszej kolejnosci jam szukam cos dla mojego malucha to szukam Waszej firmy… ale o projektowaniu juz nie, super sprawa oby tak dalej :stuck_out_tongue_winking_eye:
P.S. @LOVI_Redakcja od tygodnia jestem uzytkownikiem bialego podgrzewacza i jestem zakochana… mialam juz chyba 4 albo 5 podgrzewaczy roznych marek, ale to Wlasnie wasz spelnia moje 101% oczekiwań :heart_eyes:

2 polubienia

Dokładnie :heart:
Ja uwielbiam w ogóle te silikonowe etui na smoczki w pastelowych kolorach :heart:

1 polubienie

Co do samej prodkcji to wiedzialam :slight_smile: przed zakupem pietwszych smoczkow troche czytalam o roznych firmach gdzie produkuja… zalezalo mi zeby nie byli np Chiny. Pierwsze smoczki kupowalam 7 lat temu wtedy to byl wysyp smoczkow z Chin podobne wzorem do Bipps :see_no_evil:
Uwielbiam ten nowy desing… uwielbiam kolory pastelowe :heart_eyes:
Etui silikonowe u nas bardzo dobrze sie sprawdza nawet syn go uwielbia … z uchwytu zrobil sobie gryzak :see_no_evil: smoczki ma pod reka i jak skonczy sobie gryz wyciaga smoczek… fajny jest ten otwor bo wyciagajac smoczek dziecko cwiczy paluszki typu szczypce co jest wazne w prawidlowym rozwijaniu sie :slight_smile: wiec u nas etui ma rozne zastosowanie :slight_smile:

1 polubienie

Ja takich niestety nie mam , może będą jeszcze kiedyś do testów :slight_smile: a na pewno by mi się przydały

Tak o produkcji w Polsce wiedziałam. Ogólnie myślę że firma Lovi jest najbardziej znaną firmą produktów dla dzieci i dla mam. Wspaniale że bierzecie pod uwagę to piszą mamy. Super też że się rozwijacie i próbujecie co rusz ulepszać sprzęty żeby nam mamom lepiej zajmowało się maluszkiem. Ja osobiście Wam za to dziękuję :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: @LOVI_Redakcja. Kupując wasze produkty których już dużo przetestowałam uważam że mamy pewność że produkty są wykonane z najlepszych materiałów z dbałością o najmniejszy szczegół

1 polubienie

tak, dużo mam teraz lubi jednolite pastelowe kolorki :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Kiedyś było wszystko kolorowe a teraz same pastele :smiling_face:

Ale kolorowe też się znajdzie jak bymktos bardzo chciał