Mysle ze oprocz tego co juz kiedys pisalysmy ze po prostu nam sie podobaja beże brązy i szarosci, latwiej jest dobrac do siebie rzeczy to przede wszystkim sa uniwersalne, za rowno dla chlopca jak i dla dziewczynki. Bardzo mi sie to podoba ze moge po synu oddac rzeczy kolezance ktora bedzie miala corke. No i wreszcie nie ma mody ze dziewczynki tylko na rozowo, strasznie mnie to wkurzalo jak chcialam cos kupic siostrzenicy ti byly tylko biale, jasnorozowe i fuksja. Teraz wszystko jest neutralne
Taaak! Fajnie, że kolorki są takie uniwersalne, dla każdej płci
Super, że odpowiadacie na potrzeby konsumentów
Dziękuję za artykuł. Nie wiedziałam, że cała produkcja odbywa sie w Polsce. To mnie bardzo cieszy.
tak te kolorki od @LOVI_Redakcja są piękne
I najlepsza jakość
Tak! Znam waszą markę od momentu kiedy dowiedziałam się że pierwszy raz zostanę mamą i… kupiłam pierwsze wasze butelki. A później jakoś to poszło dalej wgłąb
nie znając się na początku na dobrych markach tez wybrałam wszystko z lovi i nie żaluje
Ja również
Super dobrze wiedzieć
Poszło w głąb i można dodatkowo testowac z maluchami takie rarytasy od @LOVI_Redakcja
Dokładnie, a ostatnio do testowania są naprawdę rewelacyjne przedmioty!
To fakt, zawsze można poznać nowy produkt
My również bardzo się cieszymy! Uwagi i opinie mam są dla nas bardzo ważne
Dziękujemy! Dokładamy wszelkich starań, żeby potrzeby zarówno dzieci, jak i rodziców zostały spełnione
Dziękujemy! Wywiad okazał się ciekawy?
Bardzo dziękujemy! Cieszymy się, że nasz design przypadł Ci do gustu!
Dziękujemy, zapisujemy
Bardzo się cieszymy, że nasz podgrzewacz całkowicie spełnił Twoje oczekiwania!
Dziękujemy za tyle wspaniałych słów i zaufanie!
Naprawdę super