Polityka Dobrego Designu LOVI

Mysle ze oprocz tego co juz kiedys pisalysmy ze po prostu nam sie podobaja beże brązy i szarosci, latwiej jest dobrac do siebie rzeczy to przede wszystkim sa uniwersalne, za rowno dla chlopca jak i dla dziewczynki. Bardzo mi sie to podoba ze moge po synu oddac rzeczy kolezance ktora bedzie miala corke. No i wreszcie nie ma mody ze dziewczynki tylko na rozowo, strasznie mnie to wkurzalo jak chcialam cos kupic siostrzenicy ti byly tylko biale, jasnorozowe i fuksja. Teraz wszystko jest neutralne

Taaak! Fajnie, że kolorki są takie uniwersalne, dla każdej płci

Super, że odpowiadacie na potrzeby konsumentów :grinning:
Dziękuję za artykuł. Nie wiedziałam, że cała produkcja odbywa sie w Polsce. To mnie bardzo cieszy.

tak te kolorki od @LOVI_Redakcja są piękne :heart_eyes:

1 polubienie

I najlepsza jakość :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Tak! Znam waszą markę od momentu kiedy dowiedziałam się że pierwszy raz zostanę mamą i… kupiłam pierwsze wasze butelki. A później jakoś to poszło dalej wgłąb :grinning:

nie znając się na początku na dobrych markach tez wybrałam wszystko z lovi i nie żaluje :wink:

Ja również :slight_smile:

Super dobrze wiedzieć :slight_smile:

Poszło w głąb i można dodatkowo testowac z maluchami takie rarytasy od @LOVI_Redakcja

2 polubienia

Dokładnie, a ostatnio do testowania są naprawdę rewelacyjne przedmioty!

To fakt, zawsze można poznać nowy produkt :slightly_smiling_face:

My również bardzo się cieszymy! Uwagi i opinie mam są dla nas bardzo ważne :smiling_face_with_three_hearts: :revolving_hearts:

Dziękujemy! Dokładamy wszelkich starań, żeby potrzeby zarówno dzieci, jak i rodziców zostały spełnione :heart:

Dziękujemy! Wywiad okazał się ciekawy? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

Bardzo dziękujemy! Cieszymy się, że nasz design przypadł Ci do gustu! :heart_eyes: :heart:

Dziękujemy, zapisujemy :white_check_mark: :heart:

Bardzo się cieszymy, że nasz podgrzewacz całkowicie spełnił Twoje oczekiwania! :heart:

1 polubienie

Dziękujemy za tyle wspaniałych słów i zaufanie! :heart:

Naprawdę super :slight_smile: