Ja tak kiedyś robiłam aż stwierdziłam, że nie kupuje czegos czego nie znam tylko trzymam sie swoich
To ja tak samo, nakupowalam tyle tego nie wiadomo po co, bo a to jakaś nowosc,a to promocja to trzeba skorzystać a używam raptem ciągle tego samego albo wgl nie używam. I teraz się walają i większość nadaje się do wyrzucenia ale szkoda mi wyrzucić i wmawiam sobie ze na pewno zacznę używać
Najgorzej jak coś się raz użyje i się okazuje klapą ...
Haha swiezoupieczonamama chyba każda z Nas tak ma.
Ja mam dużo za małych nowych ciuszków i zawsze sobie mówię.
Jak schudnę będą dobre haha
To ja mam dużo starych ciuchów które zostawiam bo sobie mówię że będę w nich chodzila po domu a chodzę ciągle w 5 na krzyż..
No właśnie tak jest. Ale dalej trzeba kupować haha no nie ma nic w szafie
Ja jak coś mi nie jest dobre to wystawiam na sprzedaż, bo znając życie nawet jak już będzie dobre to już mi się nie będzie podobac
ŚwieżoupieczonaMama ja też mam taką manię robię porządki w szafie i a nóż widelec jeszcze zostawię bo do tego schudnę bo się przyda ostatnio się zdenerwowałam otwarłam szafę i po pakowałam wszystkie ubrania w których nie chodzę w których nie mieszczę się po ciąży do wora bo uznałam że nawet jeżeli kiedyś jeszcze wejdę to i tak już dla mnie są takie stare niemodne oklepane po prostu już mi się nie podobają i się znudziły spakowałam do wora wywiozłam do tych kontenerów pod kościołem i po prostu zostawiłam sobie same ubrania w których chodzę załóżmy 10 na krzyż mam świeżą pustą szafę i będę mogła sobie kupić coś nowego bo jest na to miejsce muszę się wyleczyć z tego zostawiania ubrań bo a nóż widelec się przyda
I bardzo dobre posunięcie, szanuję za decyzję. Mi jednak ciężko się z nimi pożegnać, co jakiś czas coś wyrzucę ale muszę to zawsze 10 razy przemyśleć. A przydałoby się zrobić pożądane porządki, juz mi się ledwo one mieszczą.
Ja też część rzeczy już wystawiłam i zawsze parę zł się na tym Zarobi i można sobie coś za to kupić albo swojemu dziecku
Zawsze fajnie wystawic nawet za parę groszy ale na olx vinted jest już tego tyle że ciezko coś sprzedać;( za duża konkurencja;)
Ja jak sprzątam w szafkach to zazwyczaj powywalam a potem tego szukam ,D
Na początku tak miałam, ale juz pare lat sprzedaje w taki sposób i teraz widze, ze nie uzywam i sprzedaje - nie ma co zagracać sobie miejsce, a do tego pieniadze zawsze sie przydadzą
Wystawiłam kilka sukienek w idealnym stanie na vinted dość tanio ale nie ma żadnego zainteresowania. Już zaczęłam wątpić ze uda się coś sprzedać
To róznie zależy jaka firma co i jak.. niektóre rzeczy bardzo długo schodzą. Ja juz wystawiam co 10-15 zł byleby zeszło, bo albo pójdzie za tyle albo wyrzuce
Swiezoupieczonamama spróbuj na olx jest wysyłka za 1 zł. Więcej osób kupuje
Monia, mam i tu i tu i nic się nie dzieje :)
Ta przesyłka za 1 zł to nie miała być do końca września?
Swiezoupieczonamama podobno przedłużyli promocje na wysyłkę za 1 zł do końca października. Sama muszę porządki w szafie zrobić i wystawić parę ciuchów na sprzedaż. Szkoda nie skorzystać z promocji.
Oo to super, może uda mi się coś jeszcze sprzedać i kupić
Ale teraz na vinted jest darmowa dostawa! Mi się udało dzusuaj sprzedać nowa czapeczkę z newbie. No dostałam tylko 15 zł za nią ale Nam się nie przydała bo córka miała większą główkę
Vinted chyba zauwazył, że dużo osob sprzedaje przez olx i zrobil tą darmową wystawe by sobie sprzedazy nabic