Polecicie jakiś dobry podkład?

Wgl nie. Nawet jak dam 2 warstwy to ładnie się dostosowuje  i prawie nie widać, że coś na niej jest, ale ładnie ujednolica buzie

Może masz taką cerę ze akurat się w pasuje. Niestety w moim przypadku było inaczej 

Ja używam Annabelle Minerals a płynny Felicea tylko on jest trochę kryjący, ale ma super skład. Clarins skin ilusion lub Dior Backstage 

Możliwe, bo u mnie większość podkładów się wpasowuje. Nawet na ślubie jak mi makijażystka dała 3 warstwy naprawdę mocnego podkładu to każdy mówił, że wygląda jakbym wgl miała naturalnie taką cerę 

Ja miałam kiedyś z maca pierwszym razem jak kupiłam to super drugi jak kupiłam taki sam był dla mnie jakoś zupełnie inny. Także uważam że podkłady nie są sobie równe 

U mnie mac wgl się nie sprawdził ... dostałam po nim jakieś alergi na twarzy :( Jedyny podkład, który coś takiego mi zrobił

Ja też miałam od jakiegoś alergie ale właśnie nie pamiętam co to był za podkład 

Od tego czasu trzymam się swoich podkładów itp i wole nie probowac z czyms nowym, a jak juz to probki biore

Ostatnio stosuje loreal true match 1.N ivory. Mam bardzo jasna karnacje i mam ograniczoną ilość podkładów do wyboru szczególnie że po wielu mam efekt maski. Ten podkład wygląda całkiem naturalnie na twarzy i nie używam już wtedy żadnych korektorów. 

Sprawdzał się bez zastrzezen na kremie z filtrem. Stosowałam go w lipcu na filtr 50tkę na wakacjach w Egipcie gdzie temperatury były zabójcze i nie spływał także mogę polecić :) 

A nie denerwowały ciebie te drobinki jakby brokatu ? Bo ja kiedys kupiłam z polecenia i wygladalam jakbym sie brokatem obsypala o.o

Właśnie za to go lubię bo przy tej bladosci mam trochę rozświetloną twarz. Aż tak bardzo nie są widoczne. Może ciemniejsze odcienie mają bardziej widoczny? Moja mama też blada go używa już od wielu lat i też wygląda w nim dobrze 

No ja jestem biała praktycznie i mnie denerwowały haha Najwidoczniej co kto lubi ;) Moja mam akurat bardzo się z nim polubiła, a ma ciemniejszą karnacje .. ale u niej prawie tego nie widać tylko bardziej jakby właśnie rozświetlenie 

Ja też nie kupuje z brokatem. 

Na vinted teraz bardzo tanio sprzedają podkłady. A te kremy bb to już całkiem chyba wygrały w wizaż :D bo były do testowania 

Ja zawsze zamawiam przez internet, bo jest za pol ceny tego co w rossmann itp

Ja to zawsze czekam na promocję w rossmannie albo super pharm -50% I wtedy kupuje większą ilosc. A w necie trzeba zazwyczaj płacić za przesyłkę. 

Mi nawet z wysyłką wychodziło taniej, a nigdy nie chciało mi się iść w ten tłum ludzi na promocje - no i czasami są dni darmowej wysyłki :D

Swiezoupieczona mama ja kiedyś jak używałam podkładów to też tak wyczekiwał am na promocję z Rossmana teraz już tego nie robię bo po prostu się raczej nie maluję i nie potrzebne mi są kosmetyki. Ale ty promocje jest to więc my tam zawsze były dwie w roku i tak jakoś się organizowała w dwa razy w roku kupowałam podkład właśnie na promocji i mi to wystarczało ha ha

Oj dziewczyny kusicie do wyciagnięcia kosmetycmi sprzed ciąży i sprawdzić co jeszcze sie nadaje i uzupełnić ją :D

Ja w sumie teraz to jak już to kredki, mascary, korektoru i pudru ... a kosmetyczka cała pełna, ale tak mi się nie chce malować haha Tymbardziej, że i tak połowa twarzy jest zasłonięta maską

Ja mam tyle tych tuszy, Podkładów i innych pierdół i to w różnych kosmetyczkach bo mam ich kilka także tylko się to walą i używam tylko swoje wybrane. Ale wiadomo kupić trzeba żeby leżało :D