Polećcie proszę jasny, leciutki podkład, który będzie współpracował z kremem z wysokim filtrem.
Nie zależy mi ani na kryciu, ani na macie
Kilkanaście lat używałam minerałów, aktualnie sypkie forumuły mi nie służą. Potrzebuję czegoś żeby wyrównać koloryt - cieniutka warstwa inglota amc jakoś tak brzydko osiada na filtrze i podkreśla drobne przesuszenia, o których nie miałam nawet pojęcia (pielęgnację mam ogarniętą).
W podkładach totalnie nie siedzę, nie wiem na co warto zwrócić uwagę.
Ja od lat używam Lirene City Matt - świetnie utrzymuje się na każdym kremie i przede wszystkim jest delikatny. Mam suchą cerę i ten podkład mi służy ;)
Nie podkład, ale krem bb z misha - dla mnie rewelacja, lekki, kryje, nawilza - tzn nie wysusza, wiec do cery suchej jak znalazł plus ma spf. Można go teraz nawet w rossmanie dostać
Skoro zależy ci na czymś delikatnym to ja mega polecam krem cc Eveline Magic Skin. Ja uwielbiam już dawno nie miałam przyjemność używać tak się swietnego produktu. Jest lekki krycie ma delikatne jak ma krem.cc to całkiem fajne na też drobinki które fajnie rozjaśniają twarz. Ogólnie mam cerę naczynkową i radzi sobie z wyrównaniem kolorytu skóry także ekstra
Zdecydowanie mogę polecić krem BB z Garniera cieniutka lekka warstwa niekoniecznie duże krycie taki subtelny efekt cera wygląda naturalnie nie pozostawia efektu maski
Dla mnie też te mineralne bardzo słabe. Kupiłam swego czasu i krycie faktycznie miał dobre, ale trwałość ... mam suchą cerę, a już po godzinie czy dwóch podkład mi spływał :/ Jedynie do czego go wykorzystałam to na szybko pod oczy na cienie
Ostatnio czytałam pozytywną opinię o 'współpracy' kremu bb Veolibotanica właśnie z filtrami, podobno tez kryje niezwykle dobrze jak na krem bb przy czym wygląda bardzo naturalnie, mnie bardzo kusi jego zakup ☺️
Ja też bym tutaj wybrała jakiś krem Skoro nie zależy Ci na mega kryciu to nie ma co skóry faszerować. Ja polecam krem CC giordani gold. Tam 95% składników naturalnych więc nie tylko zakrtww drobne niedoskonalosci ale też zadba jeszcze lepiej o nasza skórę
Tak samo jak Skate polecam Lirene City Matt. Używałam go przez kilka dobrych lat, bardzo naturalnie wyglądał na skórze. Zmieniłam tylko dlatego, że potrzebowalam czegoś nowego, pewnie niedługo znów do niego wrócę.
Miałam krem z Garniera bb tworzy efekt maski bynajmniej na mojej skórze i zostawia plamy także ja bym go drugi raz nie kupiła.
Polecam pease bardzo fajny podkład w szklanym słoiczki nie jest ciężki, nie wysusza, wprost przeciwnie a przy tym maskuje niedoskonałości i kosztuje koło max 30 zł także cena też nie jest wysoka. A starczy na dość długo nawet przy dość gęstej konsystencji
Ja od gimnazjum używałam z boujois helathy mix - co by nie było zawsze do niego wracałam jesli chodzi o podklady. Ale od kiedy na polski rynek wyszła missha to wolę jej używać, bo ma dodatkowo filtr i fajnie nawilza buzie
Natalia miałam go raz to ten z czerwona zakrętka? Mi się z czasem zaczął robić coraz ciemniejszy i nie byłam zadowolona chociaż z początku był fajny i dość nawilżający. Ja nam jednak bardzo jasna karnację i nie wsztstkie podkłady do mnie pasują
tak to ten. Ja jestem blada jak sciana i faktycznie on trochę ciemny niestety jest, ale go sobie rozjasniaczem rozjasnialam - za to w wakacje juz pasował
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.