Podobieństwo do którego Z rodzicow

Michalina czytajac artykul troche pomyslalam o tym ze gdzies w podswiadomosci uruchamia sie facetom syndrom narcyza :smiley: Widze swoje dziecko podobne do mnie to uruchamia mi sie cos ze bede lepszym ojcem hahahha :smiley:
A tak ogolnie super artyukul…tylko szkoda ze w tych czasach tak wielu ojcow watpi w to ze dzieci sa wlasnie ich :frowning:

No coz… maja czasem powody, czasy sa takie dziwne ze niestety ale niczego nie mozna byc pewnym…

Oczywiscie, najstabilniejsza odmiana milosci to milosc wlasna! :smiley:

Dokładnie niektórzy panowie nawet jak zobaczą wyniki dna to i tak stwierdza że to oszustwo a dziecko nie jest jego. Niestety moja sąsiadka takie coś przeżyła i wpadła w depresję po porodową i jej mama opiekowała się jej synkiem.

Natka aż tak okropnego teścia masz?:slight_smile: u mnie na razie córeczka jest moim zdaniem mieszańcem ale w przyszłości mam nadzieję że z wyglądu będzie podobna do mnie, za to jak będę miała synka to wolałabym aby cechy wyglądu odziedziczył po tacie:)
gabilabi przykra historia:( niestety niektórzy ojcowie są okropni i nawet badania DNA nie pomagają im uświadomić, że jest się rodzicem.

U nas to jest chyba do nikogo nie podobne … jedynie oczy są moje! :slight_smile:

Silver nie nie tesc jest spoko…ale wolalabym zeby maly bym do mnie albo do taty podobny a nie do tescia hahaha :d zreszta moja ciotka to zawsze cos dlupiego palnie :smiley:

Ehh Ci niedojrzali tatusiowie…jakby nie wiedzieli skad sie biora dzieci, wielkie zdziwienie i nagle “to nie moje”… ktore brzmi jak przedszkolne “ja tego nie zrobiłem”…

Moja siostra twierdzi ze moja córka ma oczy mojego teścia…coś w tym moze jest bo mąż jesr podobny do teścia i oczy maja prawie takie same. Mozliwe ze corka ma ich oczy;) nie przeszkadza mi to;)

Moj maz jak kiedys zalozyl peruke blond to wygladal identyznie jak mama :smiley:

Moja córa to głównie tata, ale moja siostra np widzi ogromne podobieństwo do babci od strony naszego taty. A wg mnie faktycznie ma dużo z tatusia, ale i po mnie ma nos i usta :slight_smile: