Michalina czytajac artykul troche pomyslalam o tym ze gdzies w podswiadomosci uruchamia sie facetom syndrom narcyza Widze swoje dziecko podobne do mnie to uruchamia mi sie cos ze bede lepszym ojcem hahahha
A tak ogolnie super artyukul…tylko szkoda ze w tych czasach tak wielu ojcow watpi w to ze dzieci sa wlasnie ich
No coz… maja czasem powody, czasy sa takie dziwne ze niestety ale niczego nie mozna byc pewnym…
Oczywiscie, najstabilniejsza odmiana milosci to milosc wlasna!
Dokładnie niektórzy panowie nawet jak zobaczą wyniki dna to i tak stwierdza że to oszustwo a dziecko nie jest jego. Niestety moja sąsiadka takie coś przeżyła i wpadła w depresję po porodową i jej mama opiekowała się jej synkiem.
Natka aż tak okropnego teścia masz? u mnie na razie córeczka jest moim zdaniem mieszańcem ale w przyszłości mam nadzieję że z wyglądu będzie podobna do mnie, za to jak będę miała synka to wolałabym aby cechy wyglądu odziedziczył po tacie:)
gabilabi przykra historia:( niestety niektórzy ojcowie są okropni i nawet badania DNA nie pomagają im uświadomić, że jest się rodzicem.
U nas to jest chyba do nikogo nie podobne … jedynie oczy są moje!
Silver nie nie tesc jest spoko…ale wolalabym zeby maly bym do mnie albo do taty podobny a nie do tescia hahaha :d zreszta moja ciotka to zawsze cos dlupiego palnie
Ehh Ci niedojrzali tatusiowie…jakby nie wiedzieli skad sie biora dzieci, wielkie zdziwienie i nagle “to nie moje”… ktore brzmi jak przedszkolne “ja tego nie zrobiłem”…
Moja siostra twierdzi ze moja córka ma oczy mojego teścia…coś w tym moze jest bo mąż jesr podobny do teścia i oczy maja prawie takie same. Mozliwe ze corka ma ich oczy;) nie przeszkadza mi to;)
Moj maz jak kiedys zalozyl peruke blond to wygladal identyznie jak mama
Moja córa to głównie tata, ale moja siostra np widzi ogromne podobieństwo do babci od strony naszego taty. A wg mnie faktycznie ma dużo z tatusia, ale i po mnie ma nos i usta