ja chleb mroze jest zawsze swierzy ![]()
Obecnie używam urządzenia wielofunkcyjnego i żałuję. Będąc mamą kpi czyszczenie, podgrzewanie i sterylizacja to moja codzienność. Urządzenie, które posiadam po prostu „nie wyrabia”. Gdybym miała kupować jeszcze raz, to wybrałabym coś większego, lub właśnie dwa urządzenia osobno.
Ja mam urządzenie 2w1 i niestety nie sprawdza mi się. Może byłoby inaczej gdyby urządzenie było większe. W moim urządzeniu mieszczą się maksymalnie 2 butelki więc urządzenia używam tylko jako podgrzewacz, sterylizacja zajmuje w nim za dużo czasu. Wole sterylizować w woreczkach w mikrofali lub tradycyjnie w garnku. Jeśli miałabym teraz podjąć decyzję jakie sprzęty kupić to wybrałabym sterylizator z suszarka i osobno podgrzewacz.
A jakie masz to urządzenie ?
Mam lionello bo przed zakupem czytałam wiele pozytywnych opinii na jego temat ale totalnie mi się nie sprawdził. Bardzo długo podgrzewał mleko z lodówki, jak chciałam podgrzać swoje mleko na podczas nocnego karmienia to trwało to nawet 10 min a mleko i tak nie było bardzo ciepłe
najlepiej jest z Canpol babies, ekspresowo podgrzewa mleko i ma tylko funkcje sterylizacji
najlepszy podgrzewacz