Drogie mamy, czy wolicie używać jednego sprzętu do podgrzewania mleka i sterylizacji butelek czy raczej oddzielnych urządzeń? Czy sprzęty (jeśli używałyście) 2w1 spełniały Wasze oczekiwania? Dajcie proszę znać, czy podczas korzystania z urządzeń/urządzenia karmiłyście piersią czy butelką
Ja wolę sprzęty 2w1 dlatego że zajmują mniej miejsca, a przy dziecku siłą rzeczy tych akcesoriów i tak się dużo zbiera więc wolę mieć mniej.
Przy poprzedniej córci akurat miałam akurat wszystko osobno: podgrzewacz i sterylizator. Karmiłam piersią ale też trochę kpi także oba sprzęty przydały się.
Uzywam dwoch sprzetow. Mimo ze sterylizator zajmuje dosc sporo miejsca to jest bardzo pojemny. 4 butelki ze smoczkami lub butelki i elementy laktatora bez problemu sie miescily. W podgrzewaczu uzywam funcji sterylizacji u dziadkow,
Również wolę 2w1 karmię piersią ale nocne karmienia są butelką odciągniętym mlekiem , ponieważ mąż chce również karmić maluszka
U babci mieliśmy 2w1 bo jedna butelka i smoczki więc było akurat. W domu podgrzewacz stał przy łóżku na górze żeby nie trzeba było biegać w nocy. Na dole sterylizator osobno. Jest bardziej pojemny i za jednym razem można wiele rzeczy wysterylizować. Ogólnie i jedno i drugie bardzo praktyczne i pomocne urządzenia. 2w1 sprawdza do.mnoekszej ilości rzeczy zazwyczaj do jednej butelki chociaż ja tam też smoczki upychałam
Generalnie to zawsze wychodziłam z założenia, że jeśli coś jest do wszystkiego, to jest tak naprawdę do niczego Aczkolwiek teraz przy dziecku, kiedy sprzętu jest naprawdę dużo, uważam, że 2 w 1 to super opcja
Ja wolę 2w1 mniej miejsca zajmuje i szybciej wszystko ogarniam. Karmię butelką, więc używam często i jestem zadowolona
Gdybyś miała zrobić zakupy drugi raz, to wybrałabyś sprzęt 2w1 czy ponownie dwa oddzielne sprzęty?
Bardzo dziękujemy za odpowiedź
Dziękujemy za komentarz!
A widzisz jakieś minusy w urządzeniu 2w1?
Jak córeczka była mała to miałam wersję 2 w 1, ponieważ wolę sprzęty które zajmują mniej miejsca a że karmiłam piersią to butelka tylko raz na jakiś czas była używana.
Jeśli chodzi o sam sterylizator i podgrzewacz to aktualnie nie, mam akurat ten 4w1 od Lovi i sprawdza się super
Zdecydowanie im wiecej funkcji ma dane urzadzenie tym lepiej. Niestety osobiscie mieszkajac w bloku na 62m nie mam za duzo miejsca do pdzechowywania sprzetow… a im wiecej w jednym urzadzeniu funkcji tym dla mnie zdecydowanie lepiej