Mam pojemnik na pieczywo ale stoi w szufladzie
U nas tez w bloku mala klitka ale meble pod wymiar robia robote
Dobry plan
No właśnie w poprzednim mieszkaniu miałam jedną szufladę cargo i tam miałam pieczywko, a teraz chyba właśnie pokombinuję z pudełkiem w szafce/szyfladzie
Zdecydownie wyglada to dobrze… na blacie czysto chyba ze walaja sie butelkj mlodego
No tak i więcej blatu roboczego, jak przychodzi do gotowania, to nie musisz wszystkiego przestawiać w kąty i później odstawiać
Mi właśnie mama kupiła taki woreczek chyba w Lidlu, ale jeszcze z niego nie korzystałam
Ooo dzięki , dobry pomysł
a też zauważyłam, że w szafce chleb dłużej świeży zostaje, a jak jeszcze jest w woreczku lnianym to już w ogóle super
Ja polecam mrozic chleb. Jeśli wiem, że nie zjemy calego albo chcę zrobic zapas na weekend to mrożę. Wyciągam i jest jak świeży.
Tez lubie sprzety 2w1 zajmuja mniej miesca a jak sie wyjezdza i potrzeba zabrac to tez super sprawa
Ja też mrożę. Czasami kupuję po prostu 3/4 bochenki, wrzucam do zamrażarki i mam z głowy wycieczki do piekarni przez tydzień
U nas w firmie wlasnie takie woreczki z logo naszej firmy robilismy dla pracownikow niektorzy sniadania normalnie do pracy w nich nosza a ja tez wlasnie chleb w domu przechowuje i ogolnie pieczywo.
I w tym chleb , tylko w tym nie schnie ?
Jeśli jest w chlebaku lub w szafce to nie schnie i nie spleśnieje.
To muszę wypróbować
Ja też tak zaczęłam robić i pomaga
A jak macie krojony chleb to w tym woreczku foliowym do tego się wkłada ?
Dla mnie genialny sprzęt !