Pluszak personalizować

To ja kiedys Siostrzeńcowi kupilam takiego:

Uwielbia go! :blush:

2 polubienia

Mi udało się kupić na lumpie tego niebieskiego Szumisia, którego wysyłała @Michaska :blush: Chyba ma jakiś błą bo szumi tylko przez minutę ale za to wyświetla gwiazdki. Czekam aż mój maluch zacznie się nimi interesować. Na razie w ogóle nie zwraca na to uwag dostał eż misia Szumisia, ale nie widzę, żeby go uspokajał albo jakoś szczególnie go interesował. Może jeszcze jest na to za mały

1 polubienie

Na oglądanie projekcji na pewno jest jesczcze za malutki,do 3 miesiąca to Bobaski niewiele widzą :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 polubienie

Ale piękny :blush::heart: mega pamiątka.

My dostaliśmy taki personalizowany pamiętnik Malucha od naszej przyjaciółki i wspisujemy tam wazne wydarzenia jak pierwszy ząbek itp.

@Karolinnna super są takie metryczki. My dostaliśmy w szpitalu z wypisem podobną i to super gest ze strony szpitala :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

To bardzo miło ze strony szpitala :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 polubienie

Moj synek nie ma ulubionej maskotki i sie zastanawiał czy w ogóle taka zabawka sie przyjmie :face_with_peeking_eye: już nie mówiąc o spaniu z nia czy usypianiu

1 polubienie

@Michaska moje dziecko nie usypia przy tych szumach, ani wyswietlanych gwiazdkach :face_with_peeking_eye:
@Karolinnna dzieci dopiero po 3 miesiacu zaczynaja sie interesowac zabawkami, ja mam karuzele z muzyka i projektorem do lóżeczka i dopiero w 4 miesiącu córka lezala i patrzyla na to. Wczesniej jej włączyłam kilka razy ale nie bylo reakcji więc poczekałam

2 polubienia

Moje do tej pory też …. Chodź miałam na łóżeczko karuzelę…… ale wiem że w żłobku śpią przy kołysankach więc teraz przy radiu czy suchej muzyce mój zasypia co ciekawe

2 polubienia

O super że usypia przy muzyce. Moja usypiała jak Perfect lecial, a takie melodie dla dzieci jej nie obchodzą :sweat_smile:

1 polubienie

Ale przy muzyce to tylko w aucie…. Wczoraj nie sądziłam że zaśnie przy wiadomościach w TV …. To było nowe doświadczenie :face_with_peeking_eye:

Nasz Franek ma binga pierwsze miała teraz przyszedł czas na pandusia z domek koci gabi

Jaką macie karuzelę i projektor

Taką z fisher price, ja kupilam na vinted, bardzo duzo ich było. Widzę że teraz jest nowsza wersja i bardzo droga ta nowa. Fajny efekt w nocy daje

3 polubienia

Ale świetna karuzela :heart_eyes: ja czekam aż ciocia mi da tą co miały jej dzieci , jak się nie sprawdzi to kupię tą :heart_eyes:

1 polubienie

Moja karuzela też ma projektor ale trochę bardziej prosty.

@Karolina25B widziałam dzieciaki z przytulanka bing …. Coraz więcej widzę z tak przytulanka maluchów

1 polubienie

Ja nie wiem która to nowsza Weda ale poszukam tej

Jakie ona ma melodyjki fajna jest naprawdę

Bardzo fajnie wygląda

1 polubienie

Tak, są kolysanki, szum i odglosy natury. Mozna to włączyć ale nie trzeba, moze byc sama karuzela z projektorem

1 polubienie

Ja zamawiałam od nietuzinkowo, ale nie wiem czy nadal przyjmuje zamówienia

https://www.facebook.com/share/r/1Hk77KUtih/

1 polubienie