Pluszak personalizować

Corka ma taka meteyczke :slight_smile:

1 polubienie

Sama robiłaś czy gdzieś zamówiona ?
@daruniax33 dziś mały dostał taką małpkę ciekawe kiedy się nie zainteresuje :sweat_smile:

1 polubienie

Wlasnie widziałam taką ….myslalam jeszcze o tym

1 polubienie

Ten to ma więcej funkcji więc dla Twojego synka pewnie będzie lepszy . Bo ta wydra to mi się wydaje , że jedynie do zasypiania bo chodzi jej brzuszek , oddycha i ma różne szumy ale żadnych więcej interakcji.

1 polubienie

Wydaje mi się że ta jest lepsza bo bardziej interaktywna tu liczby literki itp a wydra to bardziej uspokaja do snu żeby się bobas przytulił i gra muzyka

2 polubienia

Ja właśnie teraz kupiłam króliczka szumiś

1 polubienie

Mamy szumisia, ale używaliśmy jedynie na początku, teraz już leży w kącie i się kurzy :sweat_smile: a takiego miska co wrzuciłaś też mamy, podobnego - pieska uczniaczka z fisher price, ale on do spania z dzieckiem się nie nadaje bo ma twarde te przyciski no i na noc by trzeba było wyłączać dźwięki :smiley:

2 polubienia

Na Ig można wyszukać profil Emilloart , robią piękne personalizowane ramki według życzenia klienta 🫶🏼

2 polubienia

Bardzo polecam zamówić od dom lalek 🫶🏼

2 polubienia

Oo zerknę :heart_eyes::heart_eyes:

2 polubienia

A to u nich na stronie czy jak?

1 polubienie

Tak, tak, od razu przy zakupie u nich na stronie. Ponizej wkleilam nawet link :blush:

1 polubienie

Mieliśmy przy pierwszym dziecku nam się to nie sprawdziło to puszczałam małemu piosenki Dżem

A jakiego macie

Ok dziękuję, tyle wiadomości że nie widziałam :slight_smile:

1 polubienie

Bo jeszcze myślałam o czymś takim bo też są dobre opinie

1 polubienie

Takiego

@Michaska a Tarcza w środku nie jest twarda? W sensie myślę sobie, że chyba tak średnio przyjemnie tulić się do takiego misia z twardą tarczą? :smiley:

1 polubienie

Właśnie nie wiem ale na allegro w komentarzach ludzie piszą że dzieci zasypiają przy tym misiu

1 polubienie

On ma to fajne że w nocy wyświetla się gwiazdozbiór :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Moja przy nim zasypia

1 polubienie