Moja na szczęście usypia ![]()
![]()
A mam pytanie masz może matę edukacyjna
A mój ostatnio zauważyłam wyciąga pluszaka którego dostał jak był niemowlęciem i się do niego przytula albo próbuje na nim siąść …. Chyba jakiś nowy etap
Mam z chicco ale u nas średnio się sprawdza. Córka parę minut leży na niej i bawi się ale musialam przywiesić taką dłuższą zabawkę żeby moga rekami jej dotykać. Chwilę sie pobawi i przekręca sie na brzuch.
Kupiłam właśnie na Vinted w dobrej cenie i mało co używany ale to miało być . To dla naszego synka co się jeszcze nie urodził a nasz 4 latek mówi że to jego i nie odda i śpi z nim i wogle
Zamówienie już zrealizowane w smyku
mąż może odebrać pluszaka dla synka
To ciekawa jestem czy synek będzie zadowolony. Daj znać koniecznie .
Moje zamówienie z smyka też już w drodze ![]()
![]()
A co zamówiłaś? My w piątek odbierzemy dopiero
Wzięłam mu matę edukacyjną i kilka neutralnych bodziaków
Aaaa rozumiem. Ja zamówiłam zabawkę i folię na spacerówkę przeciwdeszczową
Ktorego pluszaka w koncu kupilas? ![]()
Świetny jest
córka miała tego i siostrzyczkę szczeniaczka i naprawdę te zabawki z fp są mega. Mam też kilka innych, które czekają schowane jak synek podrośnie do nich 🫶🏼
Oooo to jesteś kolejna mama która poleca to zabawkę. Jeszcze bardziej utwierdza mnie mnie w tym ze dobrego dokonałam wyboru
Daj znać co sądzisz bo tak walczę sama ze Sobą co małej na roczek.
Moja mama już zaczyna wypytywać, a mąż mnie wkurza bo dla mnie to on na wszystko ma wyjebongo, bo ja i tak coś wymyślę.
A mi się już nie chce konsultować z nim przez jego postawę, a on się wkurza, że on jest stawiany przed faktem dokonanym
My go bardzo lubiliśmy myślę że jako jeden z prezentów sprawdzi się
Wyboru dokonałaś świetnego, moja córka się nimi bawiła bardzo bardzo długo, są super edukacyjne
Ogólnie uważam, że firma FP robi naprawdę fajne zabawki pod kątem rozwijającym dla maluszka oraz jakościowym
Dziś mąż ma wolne i jedzie odebrać tą zabawkę dla synka to zrobię fotkę i dam znać. Sama jestem ciekawa czy go zainteresuje i czy ją polubi
@Mom.of.two moj mam już prawie 16 miesięcy i się zastanawiam czy nie za duży ale niby pisze że do 3 lat jest
Myślę, że nie jest za duży.
Moja córka się długo bawiła, tak koło 2,5 roku życia schowaliśmy przy przeprowadzce