Pluszak personalizować

Moja na szczęście usypia :see_no_evil::see_no_evil:

2 polubienia

A mam pytanie masz może matę edukacyjna

A mój ostatnio zauważyłam wyciąga pluszaka którego dostał jak był niemowlęciem i się do niego przytula albo próbuje na nim siąść …. Chyba jakiś nowy etap

Mam z chicco ale u nas średnio się sprawdza. Córka parę minut leży na niej i bawi się ale musialam przywiesić taką dłuższą zabawkę żeby moga rekami jej dotykać. Chwilę sie pobawi i przekręca sie na brzuch.

Kupiłam właśnie na Vinted w dobrej cenie i mało co używany ale to miało być . To dla naszego synka co się jeszcze nie urodził a nasz 4 latek mówi że to jego i nie odda i śpi z nim i wogle

1 polubienie

Zamówienie już zrealizowane w smyku :face_with_peeking_eye: mąż może odebrać pluszaka dla synka

2 polubienia

To ciekawa jestem czy synek będzie zadowolony. Daj znać koniecznie .

Moje zamówienie z smyka też już w drodze :heart_eyes::laughing:

A co zamówiłaś? My w piątek odbierzemy dopiero

1 polubienie

Wzięłam mu matę edukacyjną i kilka neutralnych bodziaków

1 polubienie

Aaaa rozumiem. Ja zamówiłam zabawkę i folię na spacerówkę przeciwdeszczową

2 polubienia

Ktorego pluszaka w koncu kupilas? :slight_smile:

Pieska uczniaczka, już jest do odbioru

2 polubienia

Świetny jest :heart_eyes: córka miała tego i siostrzyczkę szczeniaczka i naprawdę te zabawki z fp są mega. Mam też kilka innych, które czekają schowane jak synek podrośnie do nich 🫶🏼

Oooo to jesteś kolejna mama która poleca to zabawkę. Jeszcze bardziej utwierdza mnie mnie w tym ze dobrego dokonałam wyboru

2 polubienia

Daj znać co sądzisz bo tak walczę sama ze Sobą co małej na roczek.
Moja mama już zaczyna wypytywać, a mąż mnie wkurza bo dla mnie to on na wszystko ma wyjebongo, bo ja i tak coś wymyślę.

A mi się już nie chce konsultować z nim przez jego postawę, a on się wkurza, że on jest stawiany przed faktem dokonanym

My go bardzo lubiliśmy myślę że jako jeden z prezentów sprawdzi się

Wyboru dokonałaś świetnego, moja córka się nimi bawiła bardzo bardzo długo, są super edukacyjne :heart_eyes: Ogólnie uważam, że firma FP robi naprawdę fajne zabawki pod kątem rozwijającym dla maluszka oraz jakościowym

Dziś mąż ma wolne i jedzie odebrać tą zabawkę dla synka to zrobię fotkę i dam znać. Sama jestem ciekawa czy go zainteresuje i czy ją polubi

@Mom.of.two moj mam już prawie 16 miesięcy i się zastanawiam czy nie za duży ale niby pisze że do 3 lat jest

1 polubienie

Myślę, że nie jest za duży.
Moja córka się długo bawiła, tak koło 2,5 roku życia schowaliśmy przy przeprowadzce

1 polubienie