U na ciepła ale nie aż tak żeby w kąpielówkach być ![]()
Oo i co złapało cię słońce ?
E tam, zaczna jezdzic na kolonie czy pojda do znajomych to bedziesz miala czas dla siebie i na opalanie tez ![]()
Ooo ale te starsze dzieciaki to już nie takie maluchy więc jak pójdziesz na plażę to i się będą w piasku bawić a ty możesz się aktywnie opalać
Niby tak ale Felek nie usiedzi w miejscu
wszedzie biegiem i wszedzie go pelno
no i on tez tak na sloncu nie bardzo. Wczoraj to tak sapal jak parowoz…
Nooo tak ale zawsze może siedzieć w wodzie albo są te namioty takie i one mają filtry uv
Niby tak… ale on z tym sercem inaczej kdbiera takie upaly… dzidiaj u nas jest 27 stopni i caly czas lezy w domu. Eyszlismy troche do piaskownicy bo cien ale 20 minut i juz do domu bo sapal…
Jejku ale to byl fajny dzien.
Przyjechala moja siistta z dzieciakami. Grill. Lemoniada szla litrami. Dzieci biegaly i szalaly w drewnianym domku ![]()
I co ? I da sie bez alkoholu spędzić majówke ?
naprawde nie brakowało nam smiechu, tematow, atmosfery.
Jutro powtorka ale z jednym dzieckiem i kolega meza z pracy ![]()
No rozumiem, bardziej go męczy słoneczko przykrej wadzie ….
U nas też dziś grill. Synek biega po ogrodzie u babci i się bawi w piaskownicy, wchodzi do namiotu i pierwszy raz widział jak się rozpala ognisko
Słońce cudowne ! Mamy podgrzewany basen dzieci sia kapały , całe ramiona spieczone mam ![]()
U nas też dzisiaj i wczoraj był grill, szaszłyki kiełbaski ![]()
@Mom_of_3 woow, super
zazdroszczę takiego baseniku. ![]()
U nas od dwóch dni jest grill , w piątek kaszanka z cebulką, kiełbaska i boczek a wczoraj kiełbasa i szaszłyki
U mnie też dwa dni grill był i czuję się już zaspokojona . Chyba spróbowałam wszystko na co miałam ochotę. I tak to właśnie jest , człowiek czeka cały rok a później już patrzeć nie może ![]()
U mnie to samo, od 2 dni gril, miał być jeszcze dziś ale już mam dość ![]()
U nas też jeszcze dziś i przerwa
Ale pogoda się super udała
Ja tak zawsze mam, że już pod koniec wakacji to nawet nie mam ochoty na grilla bo mi się przeje …. A na początku sezonu człowiek czeka.
My już dziś nie robimy grilla ![]()
Biedny, faktcznie juz masz obraz jak znosi większe temp i już np chyba w takie upały nie będziecie np na wakacje jechac albo jechać gdzie będzie dużo cienia czy basenów z zadaszeniem czy drzewami wokół ![]()
W zrszlym roku jal bylismy nad morzem to nie bylo tak zle… dzisiaj np wyszlismy i bylo ok ale po godzinie juz zmeczony noni spi od godziny…
Jak bylismy w styczniu na kontroli to powiedzieli ze teraz bedzie tak to wygladac ze bedzie siebszybko meczyl az nie bedzie mial tej 3 operacji… jest coraz wiekszy starszy i to co mu zrobili teraz to juz az tak mu nie starcza…
Jutro jedziemy na kolejna kontrole wiec zobaczymy co powiedza
A kiedy ma mieć 3 operację? W jakim wieku?
Do 3 roku zycia chyva ze stan zdrowia nie pozwoli to pozniej