No co niektórzy mają xd
Musicie w takim razie zapewnić im jakieś inne atrakcje aby odciągnąć myśli o remoncie ![]()
Taka super pogoda się zapowiada, w sumie pierwsze takie porządne ciepełko w tym roku ![]()
Tak tak jutro ruszamy do ZOO ![]()
Ciekawe czy tłumy będą ![]()
Myślę że w tach miejscach jak zoo czy jakieś rynki w miastach to będzie tłoczno bo ma być ładnie i ciepło a to dzień wolny ![]()
Ja juz sie nauczyłam ze w majowke, walentyki siedze w domu bo wszedzie jest dużo ludzi ![]()
![]()
![]()
Raz że pełno ludzi dwa że podnoszą ceny na Walentynki na przykład
No i super! Oby nie było zbyt tłoczno ![]()
No ja też nielubienie tłumów i wolę w wąskim gronie spędzić czas ![]()
Zaczynamy majowke z migrena i miesiaczka
super ![]()
Glpwa tak mnke boli a o brzuchu nie wspomne… o tydzien za szybko ![]()
Wam tez sie nie sprawdzila pogoda ? Tak grzmieli ze bedzie zimno, nie zapowiadalk wiecej niz 12 stopni.
A tu prosze
Ale Ci się skumulowało… Masakra… w sumie nie wiadomo co gorsze… chociaż żeby dzisiaj przetrwać a jutro już powinno być lepiej ![]()
Mnie wczoraj za to ząb zaczął pobolewac, a jest już na takim etapie, że jak coś zacznie być z nim nie tak, to jedynie leczenie kanałowe mi pozostaje, na razie jest ok, ale już myślałam że majówka do bani będzie, bo oczywiście musi zacząć boleć jaka wszystko pozamykane.
@Mamina u nas aktualnie 16 stopni, ma być 18 ![]()
Eeeeeeeee Pani kto jak Nie Ty ![]()
![]()
tabsy dwa , dużo popij wody i choć ciut nalży
my kosimy trawę bo po kolana urosla a popołudniu z córkami do dziadków pojedziemy ![]()
![]()
Pojechalismy do tego Zoo… bylismy moze z 2h i wyszlismy
goraco duszno zero wiatru… zwierzaki pochowane
dzieciaki jeczaly ze nogi bola
parking oddalony byl o 3km
bo wszystko zajete… takze 3km drogi na pieszo do zoo tam kolejne 3 i wracamy
masakra wypad ![]()
Noooo nie warto chodzić do zoo jak jest za ciepło bo te ciekawsze zwierzaki są pochowane właśnie w nora i nie ma co oglądać
@Wikii no jak widać nie tylko wy wpadliście na pomysł zoo 1 maja ![]()
![]()
Hahah już znamy się na tyle ![]()
Nooo dziś jest pięknie u nas , ale niedziela to latoooo
![]()
U nas raz słońce a raz chmury
Pierwszy raz od naprawdę dawna udało nam się spędzić majówkę w kąpielówkach opalając się
pogoda cuuudowna !
Zazdro
ja wlasnie dzisiaj uswiadomilam sobie ze przez najlblizsze 10 lat nie bede mogla sie polozyc i opalac beztrosko
bo kto przypilnuje dzieci
a tak za 10 lat to beda miec 18,16 i 12 lat wiec sami sie soba zajma