Plany na majówkę 2026

No co niektórzy mają xd

1 polubienie

Musicie w takim razie zapewnić im jakieś inne atrakcje aby odciągnąć myśli o remoncie :grinning:
Taka super pogoda się zapowiada, w sumie pierwsze takie porządne ciepełko w tym roku :grinning:

Tak tak jutro ruszamy do ZOO :slight_smile:

1 polubienie

Ciekawe czy tłumy będą :stuck_out_tongue:

Myślę że w tach miejscach jak zoo czy jakieś rynki w miastach to będzie tłoczno bo ma być ładnie i ciepło a to dzień wolny :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ja juz sie nauczyłam ze w majowke, walentyki siedze w domu bo wszedzie jest dużo ludzi :see_no_evil::see_no_evil::rofl:

1 polubienie

Raz że pełno ludzi dwa że podnoszą ceny na Walentynki na przykład

No i super! Oby nie było zbyt tłoczno :smiling_face_with_three_hearts:

No ja też nielubienie tłumów i wolę w wąskim gronie spędzić czas :slight_smile:

1 polubienie

Zaczynamy majowke z migrena i miesiaczka :see_no_evil: super :frowning:
Glpwa tak mnke boli a o brzuchu nie wspomne… o tydzien za szybko :frowning:

Wam tez sie nie sprawdzila pogoda ? Tak grzmieli ze bedzie zimno, nie zapowiadalk wiecej niz 12 stopni.
A tu prosze

Ale Ci się skumulowało… Masakra… w sumie nie wiadomo co gorsze… chociaż żeby dzisiaj przetrwać a jutro już powinno być lepiej :wink:
Mnie wczoraj za to ząb zaczął pobolewac, a jest już na takim etapie, że jak coś zacznie być z nim nie tak, to jedynie leczenie kanałowe mi pozostaje, na razie jest ok, ale już myślałam że majówka do bani będzie, bo oczywiście musi zacząć boleć jaka wszystko pozamykane.

@Mamina u nas aktualnie 16 stopni, ma być 18 :slight_smile:

Eeeeeeeee Pani kto jak Nie Ty :grin::grin::grin: tabsy dwa , dużo popij wody i choć ciut nalży :smiley: my kosimy trawę bo po kolana urosla a popołudniu z córkami do dziadków pojedziemy :smiley::smiley:

Pojechalismy do tego Zoo… bylismy moze z 2h i wyszlismy :see_no_evil: goraco duszno zero wiatru… zwierzaki pochowane :see_no_evil: dzieciaki jeczaly ze nogi bola :see_no_evil: parking oddalony byl o 3km :see_no_evil: bo wszystko zajete… takze 3km drogi na pieszo do zoo tam kolejne 3 i wracamy :see_no_evil: masakra wypad :see_no_evil:

Noooo nie warto chodzić do zoo jak jest za ciepło bo te ciekawsze zwierzaki są pochowane właśnie w nora i nie ma co oglądać

@Wikii no jak widać nie tylko wy wpadliście na pomysł zoo 1 maja :upside_down_face::purple_heart:

Hahah już znamy się na tyle :sweat_smile:

Nooo dziś jest pięknie u nas , ale niedziela to latoooo :cherry_blossom: :smiling_face_with_three_hearts:

U nas raz słońce a raz chmury

Pierwszy raz od naprawdę dawna udało nam się spędzić majówkę w kąpielówkach opalając się :rofl: pogoda cuuudowna !

2 polubienia

Zazdro :heart: ja wlasnie dzisiaj uswiadomilam sobie ze przez najlblizsze 10 lat nie bede mogla sie polozyc i opalac beztrosko :see_no_evil: bo kto przypilnuje dzieci :see_no_evil: a tak za 10 lat to beda miec 18,16 i 12 lat wiec sami sie soba zajma