To daj znac co kardiolog powiedział ![]()
![]()
Oki ![]()
Nasza majowke zaczelismy od mojej migreny i miediaczki a skanczylismy 14 szwami w udzie
tak 14 szwow i rana 1.5cm gleboka ![]()
O matko boska co się stało
Eh bylismy na spacerze i przechodzilismy przez taki row i sie poslizglam na trawie i polecialam prosto na jakas deske z gwozdziami
i sie rozprulam na udzie
1.5cm glebokie 2 rany po ok 7cm dlugie ![]()
Łoooooo powiem pół żartem pół serio - no Wika albo grubo albo wcale - dałaś czadu ![]()
![]()
zastrzyk Ci dali przeciwtężcowy od razu ? To musi Cię szczypać i boleć teraz ![]()
Tak dali musze jeszcze 2 przyjac…
Szczypac moze nie ale tak pulsuje strasznie i boli… jestem na tabletkach ale to tam prawie ze nuc nie dziala… za 7 dni fo sciagniecia szwow…
A możesz ruszać tą nogą? Ludzie jak Ty ogarniesz dzieci i jeszcze dziadka do tego
🫨🫨
Moge… normalnie chodze i wgl … tylko tyle ze boli… najgorzej jest jak siedze i wstane to kuleje ale potwm juz ok jest ![]()
Jutro to akurat chlopak ma wole bo jedziemy na kontrole i jedzie z nami a potem to juz damy rade ![]()
Jak juz mi zaschnie to to bedzie ok… narazie niby wyschlo ale jak slpryskalam oktaniseptem to leci na nowo …
Ale na logike jak cos wyschnie i sie spryska to sie namoczy i leci wiec czemu mi kazali pryskac 1 dziennie ![]()
Hmmmm żeby może szybciej się zagoiło, ja bym częściej psikała. A opatrunek codzinnie zmieniać masz ?
Tak codziennie i pryskac
Auuuć, aż mnie dreszcze przeszły ![]()
![]()
Ależ ty masz przygody …to miałaś atrakcje w ten długi weekend
całe szczęście ze tak to się zakończyło bo bo moglo byc gorzej
No gdybym sie nie zaparla na rekach to bym przebila noge ![]()
Ja w dzieciństwie stanęłam na gwóźdź, na szczęście w takim miejscu że nawet nie bolało, poczułam dopiero jak poczułam że krew mi pływa w bucie
ale jak przeczytałam o Twojej historii to aż mi się słabo zrobiło
No właśnie bo różnie mogło się to skończyć …. Miałaś szczęście w nieszczęściu ![]()
Wow to grubo? To SOR zaliczyliście?
Tak ![]()
O kurczę no to się nazywa prawdziwy pech
No maj zaczal sie nie ciekawie ![]()