Oby pogoda nie zawiodła ![]()
Pierwsze dwa dni majówki dzieci spędziły u dziadków a ja z narzeczonym głównie na budowie. Ja to jutro już 3go maja spokojnie usiądziemy całą rodzinką i odpoczniemy. Jaknpogoda dopisze to może uda się zrobić grill ![]()
A jak u Was dzis czy jutro z pogodą ? U nas w małopolsce strasza burzami, ale poki lampa za oknem ![]()
U nas juz wczoraj przeszla burza, ale zagrzmialo 3 razy, kilka blyskow i po burzy. Generalnie ja sie bardzo boje burzy ale to juz nie sa te burze co 15lat temu.
Wczoraj 25 stopni
Dzis 22 stopnie
Jutro 16 stopni ma byc
Ale pysznści. u nas wczoraj była burza a dzisiaj robi się już ciepło
Eee to dzis pogoda w sam raz na grilla
nie będzie slonce parzyło :)![]()
Ja robie muffinki , borówkowe z cytrynowym lukrem , a też idziemy do dziadko corki na obiad ,wiec bedzie deser po obiedzie ![]()
Jakie macie plany na majówkę ?
@Mamina Az się głodna zrobiłam i naszła mnie ochota na grilla ![]()
U nas w 1 dzień urodziny, a 3 komunia xd także majówka na elegancko xd
Jeszcze planow nie mamy
![]()
Działeczka i grillowanie mam nadzieję że tylko pogoda dopisze ![]()
Oo to takie plany też fajne ![]()
@Mom_of_3 u nas niestety ma być zimno ![]()
Grill musi być xd
Ja po raz pierwszy nigdzie nie jadę na majówkę , siedzimy w domu . Termin na połowę maja i nawet mi się nie chce wyjeżdżać i trochę się boję . Więc zostajemy na miejscu . Pewnie zrobimy grilla elektrycznego na balkonie. Wiadomo to zupełnie co innego niż prawdziwy ale chociaż będzie jakaś namiastka majówki ![]()
A jesteście zadowoleni z takiego grilla elektrycznego?
My też w tym roku nigdzie nie jedziemy, za dużo gryp w koło i jeszcze ma być zimno…
Dostaliśmy na parapetówkę w zeszłym roku i używaliśmy kilka razy i powiem Ci , że całkiem fajny. On jest taki stojący na nogach więc wysoki i można stać i grillować jak przy normalnym grillu. Jedzenie też wychodziło dobre i dosyć szybko się robiło. Także naprawdę namiastka grilla jest.
O Boże to już rok zleciał przecież i już kolejna majówka przed nami ![]()
Ja się nawet nie Zastanawialam co będziemy robili ![]()
Może pojedziemy do mojego wujka na grilla
bo samej to mi się nie uśmiecha a tak to zmiana otoczenia mi dobrze zrobi i córkom ![]()
@daruniax33 a można grillować na balkonie ? Nie ma zakazów?
No kurczę, a niedawno była wigilia i Wielkanoc a toku majówka
Właśnie można tylko elektryczny
i my cały czas się zastanawiamy czy kupić.
Aaa widzisz . A nie ma tak że sąsiad powie że pachnie kiełbaską czy się dymi mu z tego i np pranie my tym zapachem przejdzie ![]()
![]()
![]()
?
wiem wiem wydziwiam teraz ale ludzie mogą mieć różne pomysły ![]()
Matko kochana serio mogą tak mówić ? No ja rozumiem że na balkonie nie można ognia no bo to ryzyko ale zapach kiełbaski to chyba tylko ochoty narobi ![]()