Plany na majówkę 2025!

Drogie mamy, jakie macie plany na majówkę? :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

My wybieramy się pod domki razem z teściami trochę odpoczynku, grill, spacery i rodzinny czas

1 polubienie

My zastanawiamy się nad wycieczką do zoo i może nad morze, mały byłyby zachwycony. Wszystko jednak zależy od pogody. I na pewno będzie dużo ludzi wszędzie

Plany byly na grillowanie. Ale pogoda zapowiada sie kiepsko. Nie wiem czy bedzie okazja do grilla. Moze pojedziemy na dzialke do tescia, ale to na 1 dzien.

My w jeden dzień na pewno mamy grilla, a co z resztą, to się zobaczy. Ja jestem trochę podziębiona, więc zależy też czy mi do tej pory przejdzie. Plany były też na Zoo, ale najpewniej wybierzemy się na basen

1 polubienie

Pewnie grill. Pogoda ma być akurat w okolicach 20 stopni więc może się uda

1 polubienie

Urodziny mojej siostrzenicy :heart_eyes:

Ja być może spędzę majówkę na porodówce :sweat_smile:
Termin porodu mam na 01.05, więc jeśli do tego czasu synek się nie zdecyduje wyjść (a narazie nic na to nie wskazuje) to wtedy mamy się stawić na izbie na KTG :blush:

1 polubienie

My w jeden dzień wybieramy się na grilla do teściów, a w kolejny dzień impreza urodzinowa mojej siostry i siostrzenicy, także u nas rodzinny weekend się szykuje :blush:

Majówka w domu , wyjdzie taniej jak wyjazd z Polskę :wink:

1 polubienie

oby pogoda była ładna

U nas zapowiada się pięknie :smiling_face:

Wypad do kolezanki na ogród z dziećmi . I majówka na działeczce taki plan zobaczymy na ile pogoda dopisze

Oj tak, Polska jest dosyć drogim krajem, jeśli chodzi o podróże

My chyba zostaniemy w domu jakis grill z znajomymi :slight_smile:

To na pewno będzie świetnie spędzony razem czas :heart:

1 polubienie

Pogoda w majówkę często robi psikusy, ale może w tym roku jednak będzie pogodnie :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Prezent kupiony? :smiling_face_with_three_hearts:

Wspaniale, że już niedługo synek będzie z Tobą! Mocno kibicujemy i życzymy szczęśliwego rozwiązania i dużo zdrówka :heart:

1 polubienie

Ekstra! :smiling_face_with_three_hearts: