Plamienia a nie okres

Jestem 3 miesiące i tydzień po porodzie, coś tej miesiączki nie widać, dzisiaj miałam delikatnie różowa krew na wkładce parę razy. Czy to normalne, teraz się wsztstko uspokoiło i nic nie ma, a okresu dalej nie widać. Czy to coś złego. Nie wiem czy już się zapisywać do ginekologa 

Od 1.5 miesiąca nie karmie już piersią i jestem po cc 

Moim zdaniem to normalne nie wszystko odrazu wraca do normy i wygląda tak jak powinno trzeba trochę czasu ale jeśli cos Cię niepokoi jak najbardziej umów sie na wizyte i zasiegnij porady specjalisty będziesz spokojniejsza 

Ja szczerze mówiąc nie miałam takiej sytuacji. Okres mi wrócił po 14 miesiącach od porodu i przez ten czas żadnych plamień nie było. 

Jak już nie karmisz piersia to może tak być ale jeśli nie daje Ci to spokoju to zawsze lepiej dopytać lekarza.

Myślę że to normalne, tak jak dziewczyny piszą nie wszystko tak szybko wraca do normy..Ja tak nie miałam. Jeslisz chcesz to sprawdzić to idź do ginekologa 

Oczywiście że isc do ginekologa, jak najszybciej.

Wiele osób zaniedbuje takie rzeczy a później z małego problemu robi się wielki...

Ja mialam tez podobnie. Krwawilam normalnie po porodzie, pozniej na jakis tydzien ustalo i znow sie pojawilo plamienie delikatne. Myslalam ze to okres ale trwalo to zbyt dlugo bo jakies dwatygodnie. Bylam na wizycie po porodIe i wszytko bylo ok wiec soe tym nie martwialam.  Dopiero po 4 msc dostalam okrea mimo ze karmie ale da sie to odroznic bo przy okresie pojawil sie bol brzycha po prostu 

To mozliwe że u mnie będzie to samo a też miałaś cc? 

Monia, ja też nie karmię piersią, tak jak ty i mi okres wrócił normalnie po połogu. Ale może być różnie. Ciężko stwierdzić, co jest normą, a co nie, jak się nie jest specjalistą :) Najlepiej zapytać ginekologa, on ci powie czy jest wszystko w porządku.

Dosłałam okres. Oj ból jest okropny. Zapomniałam już jak to jest 

Myślę, że to normalne czasem trzeba czasu by miesiączka wróciła. Ja zaczęłam ściągać pokarm i było go coraz mniej do ściagnięcia i w sumie okres dostałam po 3 miesiacach od tego czasu choc dalej ściągałam pokarm 

Ja karmię piersią i na razie okres nie wrócił

Czasami tak jest że okres się przesunie nic dziwnego jak ciąża trwa 9 miesięcy później połog że organizm musi do siebie dojść. Monia dobrze ze dostałaś, ja zawsze jak mam jakieś wątpliwości to umawiam się do lekarza dla świętego spokoju ;) 

Tak fajnie było przez ten rok a tu znowu okres.. 

Ja to dostałam dopiero jak dietę rozszerzałam i tego mleka już coraz mniej pił. Jednak wygodnie było, że szybko nie wracał.

Monia no wszystko co fajne keidyś się kończy

Ja też karmie już prawie 9miesiecy i okresu nie dostałam.  Z synem miałam 2 razu w ciągu 12 miesięcy. 

ja mimo z karmiłam piersią 8 miesięcy to miesiączkę dostałam po około 3 miesiącach 

Monia, a cykle miałaś regularne przed ciążą? Bo 1,5 miesiąca to jednak nie jest dużo na tak ogromne zmiany hormonalne, jak koniec karmienia. Ja bym poczekała, jeżeli nic więcej Ciebie nie niepokoi.

Monia każdy organizm jest inny jednak jak nie rodziłas naturalnie to pewnie nie jest nic niepokojącego

Ja dostałam miesiączkę po 13 miesiącach hehe