Plamienia a nie okres

U mnie się już kończy także dobrze. Myślałam że pierwsza będzie gorsza a jednak nie było tak źle 

Monia a miałaś CC czy rodziłaś sn?

Miałam cc niestety i stety bo gdyby nie ona nie miałabym córeczki, musieli mnie ciąć na szybkiego. 

No takoe rozwiazania czasami są konieczne 

Moja 1 była łagodna o krótka choć zawsze bolało i trwała tydzień. Drugiej juz nie dostałam bo kolejna ciąża 

Monia to dobrze,że miesiączka byka łagodna. Moja pierwsza po porodzie była tak bolesna,że leżałam plackiem na przeciwbólowych ..przypomniałam sobie bóle porodowej. Kolejne już były normalne 

W takim razie nie zazdroszczę U mnie teraz jest o niebo lepiej

U mnie była obfita i bolesna 

Ja jeszcze nie dostałam.  chociaż czasami bolą mnie jajniki tak zawsze jak przed miesiączka. Ale po 2 dniach przechodzi 

Moje miesiączki po porodzie niestety wróciły bolesne i nieregularne tak jak to było zanim zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne  

przewaznie pierwsze miesiaczki po porodzie sa nie do wytrzymania... 

Moja była spoko trochę mnie po olał brxuch ale było ok miewalam gorsze 

Widzę że tu nie ma reguły czy się rodziło kiedyś czy nie. A słyszałam że po porodzie są łagodniejsze, ale jak widać nie u wszystkich 

No nie u wszystkich niby ten pierwszy jest najbardziej bolesny 

Też tak słyszałam;))

No moja znajoma przed ciąża to zwijała się z bólu brała nawet wolne nie raz w pracy a po porodzie to jak miala miesiączkę mówiła że nic nie czuję. To wszystko zależy od organizmu, niestety mi dane jest dalej cierpieć 

Ja jeszcze nie dostałam to nie wiem. Ale miałam.bardzo bolesne miesiączki 

U mnie na szczęście nie było aż tak tragicznie bardzo rzadko kiedy miałam bolesne miesiączki po pierwszym porodzie skrócił mi się okres o kilka dni. Jak dostałam pierwszy raz miesiączkę w okresie dojrzewania miałam 7 dni teraz mam 3dni czasem 5 więc bardzo krótko. 

Ja aktualnie miałam tylko jedna, pierwszy dzień był trochę bolesny ale dało się wytrzymać, Zobaczyny co z kolejnymi 

ja jako nastolatka miałam strasznie bolące miesiączki. czasami zatrzymywałam się aż w szpitalu