Dokładnie jak pisze Aneczka choć może też być , że zachłanne pije za dużo . Mój czasem wypije więcej niż zwykle i zaraz wielki chlust . Natomiast to będzie sporadycznie przyczyną , raczej jedne dzieci tak mają, że chlustają inne nie
U mnie córka tak chlustała chyba do miesiąca, a później rzadziej
Wydaje mi się.ze u każdego dziecka.inaczej układ pokarmowy dojrzewa i dlatego jedne.dluzej inne krócej chlustaja
Moja wczoraj tak zwymiotowała że cała noc nie mogłam spać normalnie
MOnia ja tak miałam codziennie . Tylko podniosłam lekko głowę od piersi to cały stanik zaraz był w mleku tyle tego było
Mi też się parę razy zdarzyło że miałam w staniku nic przyjemnego
ja to tak miałam ciągle , nie wyrabiałam się z praniem staników
No to Ci współczuję :D
Monia i tylko jednorazowo zwymiotowala? Moja 3 razy plus gorączka i skończyło się na antybiotyku bo zapalenie gardła się zrobilo
W domu jeszcze można coś zaradzić gorzej jak jest się gdzieś w gościach;)
Weronisia co do układu pokarmowego to masz racje podobnie z rozszerzaniem diety;)
Anita ja to w gościach pieluszka zabezpieczam ciuchy czy to karmiłam czy się odbicia
Ja to też zabezpieczalam ciuchy i kanapę w gościach
A czy myślicie, że probiotyk jakoś wspomoże układ pokarmowy, żeby uniknąć takich nieprzyjemności?
Ja w gościach tak samo W domu w sumie tez staram się jak się tylko da zabezpieczyć
MagdalenaGie jak dziecko ulewa to czasem jest tak że nic nie pomaga trzeba przeczekać samo mija
Magdalena wydaje mi się ze.to układ pokarmowy dziecka musi dojrzeć i wtedy to mija...probiotyki może i coś wpływają na to
Nam od początku położna kazała brać probiotyk przy mm
Na początku podawałam przez miesiąc krople z probiotykiem (takie po CC) i później zrobiłam przerwę i teraz znowu podaję inny probiotyk i wydaje mi się, że już jest lepiej albo bardziej pilnuję, żeby młodej po jedzeniu się odbiło.
To jednak maja.wplyw
Ani dla pierwszej córki ani drugiej nie podawałam probiotyków