Jakie piosenki lubią wasze dzieci
? I w jakim są wieku ?
Mój ma dwa latka jeszcze nie bardzo słucha piosenki.
Już prawie 4 latek nie lubi tych dziecięcych piosenek. Lubi słuchać normalnej muzyki
A w samochodzie … uwielbiam z nim jeździć sami we dwoje oboje lubimy jak jest głośno ![]()
Moj 5 latek nie lubi dzieciecych piosenek. Dwnerwuja go i nie chce tanczyc czy pokazywac.
Slucha tego co ja, czyli wszystkiego
no moze oprocz hip hopu i metalu
w kuchni zawsze muzyka wiec moj syn zna Scorpionsow, Abbe i oczywiscie Modern Talking
gust ma dobry, po mamusi !
Mojej małej to wszystko wpada w ucho byle rytmiczne i wesołe ![]()
Mój mały to disco Polo bardzo lubi . Ma 6 lat
Mój lubi Skolima słuchać ![]()
U nas też disco Polo głównie , i skolim na pierwszym miejscu.
ma zaraz 7 lat
U nas podobnie, corka 1,5 roku nie bardzo lubi dzieciece piosenki. Ale bajek tez nie lubi, bo od poczatku nie bylo w domu tv. Lubi to co leci w radio akurat😉
U nas córka pół roku i bardzo się cieszy jak śpiewamy jadą misie ![]()
w ogóle dużo jej śpiewam, albo włączam w głośniku, dużo od Śpiewające Brzdące. No i już sama znam całkiem spory repertuar ![]()
![]()
Natomiast mój 5 letni chrześniak słucha wszystkiego i bardzo mu się podobają piosenki o kosmosie, planetach itp
U nas to samo, disco polo by mogło cały czas lecieć ![]()
U nas moze wszystko leciec… wszystkiego sluchaja… jak sa ze nna to leci od fisco poko po trance i sie dostosowuja… jak jest chlopak w domu to raczej po niemiecku leca piosanki ewentualnie jakies “stare” … najlepiej wchodza im te po niemiecku…
A Felek tez wszystkiego ale jak wlaczr mu Agi Bagi bo przy tym siedzi cicho i wpatrzony to orzynajmniej na spokojnie mi zje sniadanie czy kolacje bo tak to w biegu wszystko je ![]()
Moja to chyba większość lubi. I dla dzieci i dorosłych. Kiedyś najbardziej lubiła jak jej puszczaliśmy czołówkę z psiego patrolu
teraz lubi jak jej „dedykujemy” baju baj prosze pana
. Ma 5 lat
Moja 3 letnia córka lubi dziecięce piosenki, dużo zna ze żłobka i wraca do domu i śpiewa. Ogólnie dużo wymyśla swoich piosenek, które są np odpowiedzią na moje pytanie
zamiast normalnie odpowiedzieć to mi odśpiewuje ![]()
Tak do 3 lat też uwielbiał te dziecięce, a wgl te rymowane piosenki na yt to na okrągło
U mnie cała 4 uwielbiała i dalej uwielbia gumi misia różne a najlepiej to ,smoczek,
już mi się śni po nocach ale dla mniejszych dzieci fajne bo kolorowy przyciągający teledysk
To racja przy tej ilości na codzień to by mogło się przyśnić w nocy ![]()
Ja sie w sumie ciesze ze moj nie lubi tych dzieciecych piosenek
bo mnie one dwnerwuja ![]()
Za to oprocz abby i innych z lat 80-90 to lubimy tez sie wyciszac przy dzwiekach saksofonu czy pianina. Pianino jest na stacji Open Fm ( to takie spotify ale za darmo i bylo wczesniej) a saksofon na mnie dziala mega, puszczam z YT jakies covery. Nawrt na moim slubie byla saksofonistka co grala Presleya I Cant help falling in love ![]()
![]()
![]()
![]()
Z dzieciecych to wpsdla mi w ucho ta : rece w przod, piesci zrob to chyba śpiewające brzdace. No i piosenka z Mai : taniec Mai tez ma cos w sobie a wrecz mnie wzrusza
Moj 7 latek to wszystkie piosenki z cieszynek piłkarzy z YT a powiem szczerze zrobil playliste do auta i nawet fajnie sie tego slucha ;D
energetyzujace bardzo ![]()
Muzyka naprawdę potrafi działać kojąco, zwłaszcza te dźwięki saksofonu, coś magicznego w tym jest.