Piosenki

Jakie piosenki lubią wasze dzieci :slight_smile: ? I w jakim są wieku ?

Mój ma dwa latka jeszcze nie bardzo słucha piosenki.

Już prawie 4 latek nie lubi tych dziecięcych piosenek. Lubi słuchać normalnej muzyki
A w samochodzie … uwielbiam z nim jeździć sami we dwoje oboje lubimy jak jest głośno :rofl:

1 polubienie

Moj 5 latek nie lubi dzieciecych piosenek. Dwnerwuja go i nie chce tanczyc czy pokazywac.
Slucha tego co ja, czyli wszystkiego :rofl: no moze oprocz hip hopu i metalu :rofl: w kuchni zawsze muzyka wiec moj syn zna Scorpionsow, Abbe i oczywiscie Modern Talking :rofl: gust ma dobry, po mamusi !

Mojej małej to wszystko wpada w ucho byle rytmiczne i wesołe :smiling_face:

Mój mały to disco Polo bardzo lubi . Ma 6 lat

Mój lubi Skolima słuchać :rofl:

U nas też disco Polo głównie , i skolim na pierwszym miejscu. :smiling_face: ma zaraz 7 lat

U nas podobnie, corka 1,5 roku nie bardzo lubi dzieciece piosenki. Ale bajek tez nie lubi, bo od poczatku nie bylo w domu tv. Lubi to co leci w radio akurat😉

U nas córka pół roku i bardzo się cieszy jak śpiewamy jadą misie :rofl::rofl:w ogóle dużo jej śpiewam, albo włączam w głośniku, dużo od Śpiewające Brzdące. No i już sama znam całkiem spory repertuar :rofl::rofl:
Natomiast mój 5 letni chrześniak słucha wszystkiego i bardzo mu się podobają piosenki o kosmosie, planetach itp

U nas to samo, disco polo by mogło cały czas lecieć :smiley:

U nas moze wszystko leciec… wszystkiego sluchaja… jak sa ze nna to leci od fisco poko po trance i sie dostosowuja… jak jest chlopak w domu to raczej po niemiecku leca piosanki ewentualnie jakies “stare” … najlepiej wchodza im te po niemiecku…
A Felek tez wszystkiego ale jak wlaczr mu Agi Bagi bo przy tym siedzi cicho i wpatrzony to orzynajmniej na spokojnie mi zje sniadanie czy kolacje bo tak to w biegu wszystko je :see_no_evil:

Moja to chyba większość lubi. I dla dzieci i dorosłych. Kiedyś najbardziej lubiła jak jej puszczaliśmy czołówkę z psiego patrolu :laughing: teraz lubi jak jej „dedykujemy” baju baj prosze pana :grinning:. Ma 5 lat

Moja 3 letnia córka lubi dziecięce piosenki, dużo zna ze żłobka i wraca do domu i śpiewa. Ogólnie dużo wymyśla swoich piosenek, które są np odpowiedzią na moje pytanie :smile: zamiast normalnie odpowiedzieć to mi odśpiewuje :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Tak do 3 lat też uwielbiał te dziecięce, a wgl te rymowane piosenki na yt to na okrągło

U mnie cała 4 uwielbiała i dalej uwielbia gumi misia różne a najlepiej to ,smoczek, :sweat_smile: już mi się śni po nocach ale dla mniejszych dzieci fajne bo kolorowy przyciągający teledysk

To racja przy tej ilości na codzień to by mogło się przyśnić w nocy :rofl:

1 polubienie

Ja sie w sumie ciesze ze moj nie lubi tych dzieciecych piosenek :rofl: bo mnie one dwnerwuja :rofl:
Za to oprocz abby i innych z lat 80-90 to lubimy tez sie wyciszac przy dzwiekach saksofonu czy pianina. Pianino jest na stacji Open Fm ( to takie spotify ale za darmo i bylo wczesniej) a saksofon na mnie dziala mega, puszczam z YT jakies covery. Nawrt na moim slubie byla saksofonistka co grala Presleya I Cant help falling in love :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:
Z dzieciecych to wpsdla mi w ucho ta : rece w przod, piesci zrob to chyba śpiewające brzdace. No i piosenka z Mai : taniec Mai tez ma cos w sobie a wrecz mnie wzrusza

1 polubienie

Moj 7 latek to wszystkie piosenki z cieszynek piłkarzy z YT a powiem szczerze zrobil playliste do auta i nawet fajnie sie tego slucha ;D :wink: energetyzujace bardzo :smiley:

Muzyka naprawdę potrafi działać kojąco, zwłaszcza te dźwięki saksofonu, coś magicznego w tym jest.