Moja córka ma jakąś play listę z remiksami dziecięcych piosenek. Jak jedziemy gdzieś dalej i mały zaczyna się już wkurzać to włącza te piosenki podkręca bas i tańczy z nim w samochodzie zawsze jest zabawa ![]()
Dzieci często reagują na muzykę bardzo spontanicznie, a jak jeszcze jest rytm i ruch, to już w ogóle pełnia szczęścia. Super, że Twoja córka tak angażuje się w zabawę z maluchem
Takie chwile zostają w sercu na długo ![]()
Mamy płytę z hitami Pszczółki Mai i często słuchamy. Sama je lubię.
U nas szly pchly koło wody
a tak to wszystkie hity straz pozarna, karetka, idziemy do zoo synek ma 4 latka
Czytałam ten komentarz śpiewająco
u nas moment bez przerwy to leciało ![]()
![]()
Mi też od razu poleciała muzyka w głowie hahha
Haha nie tylko wam
dosyc ze dzieciaki mnie tym katowaly to jak jechalam do mamy to ona tez to spiewala
zreszta duzo piosenek z przedszkola ona spiewa w domu bo pracuje w przedszkolu i dzieciaki tez je znaja to razem daja koncert ![]()
Nie wiem czy mam ci współczuć ![]()
taki koncert w samochodzie to jednak niezapomniane chwile ![]()
O tak
kiedyś jechaliśmy 5h autem i pewnie gdzieś z połowę trasy śpiewaliśmy po kolei “gdzie jest…(tutaj imię konkretnej osoby), gdzie ona jest? Jestem tu, pozdrawiam Cię”
dobrze,że było chociaż 5 osób w aucie, to się coś zmieniało ![]()
Śpiewanie na zmianę to świetny sposób na rozładowanie nudy, a im więcej osób, tym lepsza zabawa i więcej pomysłów na teksty ![]()
Hahah mam tak samo ![]()
![]()
![]()
W aucie to akurat spiewaja to co w radiu leci… ale w domu jak im sie cos przypomni i jeszcze babcia jest i podlapie to to jest niezle przedszkole ![]()
Wszystko co leci w radio, z takich dzieciecych to tylko co sama wymysli😂 albo z czym przyjdzie z przedszkola-5lat
Jak chodzila do zlobka uwielbiala “Misia i Margolcie” i Kolysanki z Rybki MiniMini.
U mnie była kumpela z Anglii ze swoją siostrą i jej 5 letnią córka. Za każdym razem jadąc samochodem bawiłyśmy się w ,co widzę, więc było bocianie gniazdo, most, las, restauracja, com, biedronka i tak w kółko codziennie. Raz koleżanka zadzwoniła i chciałam jej wytłumaczyć gdzie moja znajoma kupiła sobie działkę ale nie bardzo wiedziałam wiek więc mówię wiesz tam za bocianim gniazdem jest ten most i później las a za lasem skręcasz w prawo i tam ma działkę ![]()
![]()
![]()
gra się przydała bo każdy wiedział gdzie co jest ![]()
![]()
Heheheh super pomysł ![]()
![]()
Ale też fajnie bynajmniej wesoło jest ![]()
O kurczę hahahaha
Dobrze, że macie takie sprawdzone metody ułatwiające poruszanie się po okolicy ![]()
Też chciałam to pisać że czytałam to śpiewająco a już są takie komentarze , jej no na okrągło leciało w aucie do przedszkola z rana