Dziewczyny potrzebuję pomocy z piosenką na pierwszy taniec . Podobna mi się jedna z gwiazd ale może wy macie jakieś propozycje ? :))
To zależy co będziecie tańczyć…?; )
My tańczyliśmy walca angielskiego na pierwszy taniec a piosenkę wybrał nam instruktor z repertuaru Garou- ale tytułu już nie pamiętam. W każdym razie była o miłości:)
Często wybierają młodzi- Wielką miłość:) Krajewskiego
My mielismy “Zabiore Cie” Kancelarii;) Ja jednak wole polskie piosenki na pierwszy taniec:)
A my mielismy piosenke włoską- Al Bano i Romina Power- Ci Sara super sie przy niej tanczylo. Mi podoba się jeszcze Kayah i Kilianski- Procz Ciebie nic.
My mieliśmy właśnie Krajewskiego -wielka miłość piękne słowa myślę, że pasują na pierwszy taniec
Endless love: Diana Ross & Lionel Ritchie
mój mąż chciał tą ale powiedziałam że chyba na głowę upadł hahah Is this love: Bob Marley !!!
Złote obrączki , albo Zabiorę cie
a mieliśmy niech pomyślę , ach tak stanęło na …When I need you - Leo Sayer !!!1 :)Polecam
Magma - Wszystkie chwile
Paula - Od dziś
Mój mąż chce mix ale zaraz przesłucham wasze propozycje
Przetańczyć z Tobą chcę całą noc - Jantar
When I need you- Rod Stewart
Peter Cetera - Forever tonight
Goo Goo Dolls -Iris
Andre TYLKO Z TOBĄ.Ja 4 lata temu miałam Paule lecz to już teraz mało popularne.
Może być jako ostatnia piosenka bo teraz na uroczystościach jest 1utwór i ostatni np.jaki będzie na nagraniu
wideo filmowanie.
Ja raczej nie pomogę bo moje wesele było 18 lat temu. haha
My wybraliśmy piosenkę z filmu “Top Gun” : Berlin-Take my breath away
K.Czerska - popieram Iris albo When i need you - piękne. Ale dla mnie nr 2 byłby Black - Wonderful life, a nr 1, który tańczyłam było dla Elizy jako walc. Mój mąż zrobił mi niespodziankę i najpierw sam się uczył i wymyślił (z filmików na YouTube) cały układ, a potem razem próbowaliśmy. I bardzo mi się podobało, co prawda mistrzami parkietu nie byliśmy ale dla nas i tak było to super
Patrycja-1989 - repertuar włoskiej pary też jest piękny…
My mieliśmy na pierwszy taniec utwór ‘‘Czekasz na tę jedną chwilę’’ polecam
My nie mieliśmy normalnego wesela ale w domu zrośliśmy sobie romantyczne 2 osobowe weselicho;d
{pierwszy taniec był do i was made for loving you - Kissów:)
Ja mam wesele przed sobą:-)) na pierwszy taniec wybraliśmy wal wiedeński a potem coś śmiesznego żeby rozruszać całe to towarzystwo:-))
Patrycja jak się domyślam Seweryn Krajewski “wielka miłość”??? u nas to poleciało dla rodziców! był dla nich taniec,bo w dzień naszego śłubu oni mieli 28 rocznicę
U nas “Zawsze tam gdzie Ty”
Na moim ślubie na pierwszym tańcem była piosenka Andre- Tylko z Tobą