Ja bym wybrała “Zabiore Cie” lub “Przetańczyc z Tobą chce cała noc”
No my mamy juz wybrane pierw klasyka a potem cos szalonego składanka piosenek typowych na pierwszy taniec
My mieliśmy piosenkę Ani Wyszkoni - Czy ten Pan i Pani jest to nasza ulubionai datego postanowiliśmy dać sobie ja na pierwszy tanieć i nie żałujemy , rozluźniła atmosfere,nam trema zeszła a wszyscy goście ja śpiewali na głos
Na pierwszy taniec fajna jest piosenka " Zabiore Cie " albo "Przetańczyć z Tobą chce cała noc " Jakbym teraz wychodziła za mąż to napewno bym chciała którąś z tych piosenek.
Ja w 2012 roku na pierwszy taniec miałam X-Trans - zakochani, zapatrzeni i DOn Omar - Danza Kuduro najpierw spokojny taniec a pozniej zrobilismy tanie przejscie w danza kuduro. Nie zapomne min gosci hehe mysleli ze orkiestra cos skopala i tak jakby sie plyta zaciela a tu poprostu byl taki mix
Polecam takie wyglupy
Tanczyc uczylismy sie sami, podgladalismy filmik na you tube innej pary (nie Polakow) Fakt troche nauki bylo zeby zapamietac no i zeby rowno to zatanczyc ale super pomysl polecam takie mixy
Izka ja mam wesele przed sobą ( a mianowicie we wrześniu )
I również chcemy zrobić tak jak wy czyli na początek cos klasycznego w naszym przypadku ma to być walc wiedeński a potem zacięcie płyty i remiks cos śmiesznego żeby rozruszac to cale towarzystwo
My tańczyliśmy do ,When You Say Nothing At All" Ronana Keatinga
Przetańczyć z Tobą chcę całą noc
A co warto jest mieć na sobie podczas pierwszego tańca? Czy Wasi partnerzy tanczyli w marynarkach czy jednak w samej koszuli?
Koszulę
Gdybym brala teraz slub to wybralabym Marcin Klosowski Pomimo Burz :)
Co ma miec ubrane? Nie wiem jak u was jest ale w moich stronach jest tak ze pierwszy taniec w garniturze i teoretycznie pan mlody powinien byc caly czas w garniturze ale wiadomo goraco itp to sciaga ale jakbgdzies idzie to zklada tak samo do tanca tez ma zalozona rozpieta jest luzna wiec ruchy sa swobodne
My mieliśmy najpierw Eda Sheerana, chyba Perfect a później ciężki dym i włączyło się disco 😉
W marynarce.
My mieliśmy Chris Norman, Suzi quatro - Stumblin'in
ale też Jedna z gwiazd Mariusza Kalagi jest ładna, czy właśnie niedawno słyszałam Marcina Kłosowskiego Pomimo burz.
U mnie też mąż chodził w marynarce cały czas.
U nas taki zwyczaj że jednak garnitur cały czas. Chociaż jak gorąco to mnie osobiście nie przeszkadza kamizelka i podwinięte rękawy w koszuli po obiedzie hahaha
W marynarce 😉