Gugi, z przesuwaniem mebli mam to samo :D Zawsze w nocy od sąsiada z góry się tłucze tak, jak by przesuwał ktoś szafę z jednej na drugą stronę pokoju :D w sumie do takich rzeczy troszkę można się przyzwyczaić jak się mieszka w bloku
Weronisia tak wiem jak to z dziećmi jest zakazane najlepiej smakuje
Klaudiamama jak żeśmy się tu przeprowadzili to mnie to denerwowało, ale teraz to nawet nie zwracam na to uwagi. Tak jak mówisz, że idzie się przyzwyczaić;) ale jak ktoś do nas przyjezdza i zostaje na noc to zawsze pyta co to się tam dzieje :D
pewnie że sie idzie przyzwyczaić...mi mieszkanie w bloku nie przeszkadzało zawsze ktoś pod oknem się wydzierał pełno aut jeździło do tego stuki puki czasami remonty od rana....ale juz bym nie wrciła do bloku,tak dobrze mi tu na wsi.
Mój maz ciężko znosi mieszkanie w bloku
No mi stukanie i bieganie dzieci nie przeszkadza. Remonty też do momentu kiedy miałam taki tydzień że zaczynali wiercić jka tylko położyłam synka spać i on się budził z płaczem serio myślałam że ich rozszarpie ale co zrobić nie było 22.
karolina ja mieszkałam w bloku jeszcze za panny ale chyba tez bym dostawała nerwicy jakbym uspała dziecko a tu start remontu.
Weronisia ja zaś mieszkałam.cale życie w domu i super mi się mieszka w bloku ;) ale kiedyś wybudujemy dom ;) a co do remontu, to właśnie sasiad robi, ale mojego syna żadne takie dźwięki nie ruszają ;) kiedyś to było tak głośno, że myślałam że zaraz mi sufit spadnie na głowę, a ten spal jakby cisza była ;) ale jak uslyszy jakiś glos obcy, to od razu obudzony ;)
Karolina u nas remont sąsiad robił jak.coreczka miała 4 mieisace. Myślałam.ze będzie gorzej ale dobrze zniosła. Starałam się też wychodzić na spacery kiedy miałam drzemke żeby chocizz jedna dobrze przespała i noc
Ja też mieszkam w 10 piętrowym bloku, mojej malrj nie ruszają młoty, wiertarki udarowe itd, sami mamy remont łazienki i jak śpi a mąż coś wierci to śpi jak zabita. Chociaż tyle.
moja córka na początku tez tak spała...prawie mielismy remont kuchni,ale teraz jak jest większa czasami reaguje na stuki i inne hałasy
Weronisia dokładnie czasem.dzieciom zmienia się moc snu . Kiedyś co ich nie budziło może za jakiś czas budzić
Wrronisia zobaczymy jak to u nas będzie później
Ale np już nie odkurzam jak śpi bo to akurat ja budzi, chyba zależy od fazy snu i od dźwięku czy się wybudzi czy nie.
moja nawet czasami nie reaguje jak starsze dzieci krzykną albo głośno sie bawią ale wystarczy ze usłyszy inny głos i się budzi...
Weroniki u mnie jest to samo, spo super,l nawet przy odkurzaczu, ale inny glos i juz obudzony
Kiedyś sąsiad nad nami robił remont nie ruszało a było bardzo głośno. A niedawno gdzieś w bloku ktoś wiercił i usłyszała to
Doszedl mi baner na scianke urodzinową . Powiem wam , ze efekt przerósł moje oczekiwania ! Poki co zdjecie wyslala mi przyjaciolka , bo ona otwierala paczke , ale no naprawde jestem zachwycona . W okolo beda do tego balony .
@Kargaw jak to widzisz ? Wiem , ze uwielbiasz takie rzeczy . Troche sje koncepcja zmienila , bo mala ma obsesje na punkcie “kici”
Ja widzę do tego różowe balony po bokach i nic więcej. Baner sam w sobie piękny więc żeby nie przesadzić. Ewentualnie można jeszcze dodać gdzieś między balonami taki wstążki z bibuly. Jak będziesz to miała w ogrodzie to wiatr może robić dodatkową robotę
Gdzie to zamawiałas ? To materiał czy karton?
To material , zamawialam na allegro
https://allegro.pl/oferta/tlo-fotograficczne-baner-indywidualny-na-wymiar-baner-do-dekoracji-imprez-18734747955
Cena jest podana za najmniejszy rozmiar i tam jest informacja , ze zaleznie od tego jak duzy sie chce nalezy kupic np 2 czy 3 sztuki . Ja zamawialam 150x200 i kupowalam 3 sztuki
Mega ekspresowa wysylka . Wyslalam im na emaila projekt z czatu i oni zrobili tak , ze nie ma znaku , ze to czat ![]()
Wlasnie tak chcialabym zakryc stelaz , bo kupilam tez stelaz na tlo fotograficzne . Mysle nad rozowymi balonami i bialymi . Reszta dekoracji to rozowy obrus i kilka balonow poroziweszanych luźno na ogrodzie