Zdecydowanie balony w różowym kolorze troszkę ciemniejszym niż baner żeby ci się to nie zlało i do tego kilka białych i będzie pięknie. Możesz kupić balony z dwóch rozmiarach małe i duże. Będzie pięknie wyglądać. Jak na zewnątrz to balony GEMAR są bardzo dobre jakościowo
A to misze poszukac tych balonow , jakies juz mam , ale nie mam pojecia jaka to firma ![]()
W sumie każde będą tylko jak słońce będzie mocno świecić to mogą popękać l. A do nabłyszczania to zwykły plack samochodowy tylko folia baner przykryj i popryskaj same balony będą się błyszczeć pięknie
Jaki piękny ![]()
gdzie go zamawiałaś??
Baby Brain ![]()
a przeczytałam i nie zajarzyłam ![]()
Zdarza się najlepszym ![]()
![]()
Boskie co ? Mozna zrobic projekt samemu (czzat) albo obi moga cos stworzyc gratis
I ile Cię to wyszło ?
może na chrzciny bym pomyślała o tym ![]()
Okolo 80 zl , bo tam rozmiar sobie wybierasz . Ja wzielam 150x200 do tego zamowilam stelaz za okolo 60 zl do tla fotograficznego
https://allegro.pl/oferta/statyw-do-tla-fotograficznego-tel-zestaw-do-studia-zaciski-etui-200x200cm-17764082552
Ale to przyda sie tez na następne imprezki ![]()
Cena mega jak za taką ściankę ! Musze sobie zapisać ![]()
![]()
Piekne I jakość chyba też dobra z tego co widać. Zapisuje link bo może się przydać ![]()
Zrobilam zakupy urodzinowe dzis ! Kupilam sporo balonów i mam nadzieje , ze jak sie je nadmucha to kolory mnie nie zawiodą , udalo sie tez kupic obrusy w kolorze pudrowego rozu w pepco (kupilam tez 1 bialy na wszelki wypadek , nawet w rossmanie dorwalismy balony foliowe kotki (bo mala ma faze na kotki , ale to juz po banerze widac ) serwetki w chinczyku w ksztalcie kocich lapek
Fajnie udaje sie piki co wszytsko utrzymacj w tematyce kociej
teraz zaluje , ze kupilam wczesniej balony z rybkami zeby zrobic je z pluszakami i helem , no ale juz trudno niestety
Aaa no i oczywoscie hel tez juz jest ![]()
Kot i rybka się łączą 🩷 musisz pokazać jak to wszystko wyjdzie ![]()
Koniecznie ale to konieczne poproszę tutaj efekt końcowy
Tak tak , wrzuce , ja sama nie moge sie doczekac efektu
dzisiaj smialam sie do przyjciolki , ze ja kupuje a ona ma zrobic tak zeby to miało rece i nogi ![]()
@Kargaw mam nadzieje , ze wstydu nie bedzie ![]()
Też czekam jak to wszystko finalnie wyjdzie . Na pewno będzie super . Hel najlepiej wychodzi cenowo w action .
Napewno będzie pięknie. Sam baner robi robotę
Wlasnie tam kupowalam
74 zl wyszlo za butle .
@Kargaw powiem Ci , ze troche sie balam tego baneru , bo mialam w glowie , ze przyjdzie mi jakas licha jakosc a naprawde jestem zadowolona . Poerwsza mysl byla zeby zrobic czyste tlo , osobno napis , ale opcja z banerem efektywniejsza i mniej czasochlonna
Pewnie że tak i samym banerem robisz efekt wow bo tak naprawdę taki baner z balonami dookoła wygląda ,drogo, ![]()
![]()
![]()