Pierwsze urodziny dziecka

Ja nie mam zdolności cukierniczych więc tort zawsze zamawiam. Aneczka pochwal się jak już zrobisz torta ;) córeczka wymyśliła jakiego chce? 

Patrycja. Nie nie wymyśliła :) bo nie mówi jeszcze hehe ma przecież dopiero roczek :p sama wymyśliłam jej tort i mam nadzieję że wyjdzie ładny i smaczny 

No fakt :D

Ja kupowałam dwa normalny śmietankowy owocowy A drugi nowość z wafelkiem maxi king bardzo dobre oby dwa przywieźli mi do domu mam sprawdzoną cukiernie 

Mój tort wygląda tak ;)

Super . sama.robilas? Ja miałam zwykły Ale był pyszny ;) 

Aneczka tort wygląda super :) 

MamaKisi tak samarobiłam. 

Patrycja dziękuję ;)

Aneczka super tort. Pewnie wszyscy zachwyceni . podziwiam ja nigdy nie robiłam sama może kiedyś się odwaze 

MamaKosi dziękuję :) tak zachwycenie zdjęcia aż robili :)

Ja też postanowiłam, że zrobię tort sama. Urki na koniec stycznia, więc pewnie ciężko będzie znaleźć kogoś, kto upiecze, zwłaszcza, że to okres karnawału i pewnie wszyscy mają sporo pracy. Tak czy inaczej mam już pomysł. Urodziny w klimacie dinozaurzym. 

To ja Aga to gratuluję decyzji i odwagi;) na pewno będzie super 

Aga czekamy na efekt ;) na zdjęcie tortu :) i powodzenia 

Dziewczyny chyba lubicie piec. Ja tego nie lubię może dlatego że parę razy nie wyszło. Jedyne co potrafię zrobić to biszkopt z ptasim mleczkiem, galaretka i owocami i ciasto ucierane ze śliwkami tyle :D 

Aga mój syn też uwielbia dinozaury, pochwal się tortem i całą stylizacja ;) 

Patrycja tak uwielbiam piec ciasta ciasteczka i robić inne słodycze ;)

super ja nie jestem dobra w pieczeniu ale zawsze cos tam upichce ;p najlepiej jednogarkowe ze tak powiem przecinanie i inne nie dla mnie najlepiej  bez pieczenia moze macie fajny przepis na ciasto z krakersami ? 

Patrycja, mój jeszcze nie wie, że lubi dinozaury, a ten klimat dinozaurzy to moje niespełnione marzenie :-D 

Muszę się przyznać, że ja w ogóle nie piekę, nie potrafię, a co za tym idzie nie lubię, bo zazwyczaj jest tak, że jak się czegoś nie potrafi, to się nie lubi. Teściowa upiecze biszkopty, a ja zrobię jakiś krem i tyle. W ozdobach za to jestem dobra, to co nie dosmakuje, to dowygląda:-d mam nadzieję... Oczywiście pochwalę się fotkami, ale tak jak napisałam, dopiero na koniec stycznia. 

Mamakisi ja robiłam ciasto Ala 3bit na herbatnikach. Tak samo jak to mój mąż powiedział Ala kopiec kreta (śmietana, jogurt grecki, herbatniki, banan, czekolada)

Aneczka ja czasami właśnie robię 3 bita   . Właśnie chyba zrobię Ale nie wszystko mam 

Mamakisi i jak miałaś składniki zrobiłaś?.