A odnośnie pierwszych wspólnych świąt macie jakiś pomysł na prezent/ pamiątkę dla dziecka w związku z tym, że to nasze pierwsze wspólne święta? ![]()
Ja myślę k jakieś bombce która wspólnie będziemy mogli wieszać co roku
Sa piekne bombki z imieniem, mi sie podobaja te drewniane.
Sa bodziaki moje pierwsze swieta
Oczywiscie fajnie zrobic sesje nawet taka domowa z choinka ![]()
Oj tak fotki obowiązkowo. My mamy zdjęcia z zeszłego roku jak byłam w ciąży w takich trochę matchy matchy piżamkach i szukam właśnie takiej samej dla małej byśmy mieli teraz we 3 ![]()
Na sinsay byly pizamki w pierniczki ciasteczka takie same takze sprawdz bo ja dla dzieci juz kupilam
Ooo ale będzie piękna pamiątka
A te drewniane bombki, które pokazujecie przepiękne!
Urodzi się dziecko to będziecie myśleć. Zobaczycie jak to jest czy dzieciątko będzie spało i jadło czy będzie rozrabiaką ![]()
w tedy na spokojnie podejmiecie decyzję teraz nie ma się na co nastawiać. Ty będziesz zaraz po połogu też musisz dojść do siebie a mąż to sobie może namawiać ![]()
@Martynamama Są też śliniaczki w Pepco za grosze.
Wszystko zależy od Twojego samopoczucia i od zdrowia i zachowania dziecka ![]()
Rodziłam syna w listopadzie i zostaliśmy zaproszeni na wigilię do męża brata i bratowej mały miał wtedy miesiąc . Wtedy nie był wymagający więc chętnie pojechała , jednak nie czułam się ani na siłach ani nie miałam chęci zapraszać nikogo do siebie ,po prostu jakoś nie miałam ochoty stać przy garach żeby każdego uszczęśliwic . Marzy mi się ,żeby wyjechać na wigilię gdzieś w góry tylko ja mąż i nasze chłopaki . Nie mogę jednak przekonać męża
chociaż w tym roku chyba coś go złamało i też zaczyna myśleć ,żeby wyjechać ![]()
Dokładnie tak samo myślę. Chcę dac sobie przestrzeń i podjąć decyzję najlepszą dla siebie. Nie robić tego dla.kogoś.
Mam tak samo wole cale spedzic w domu i w tym roku bym chciala zeby te święta rzeczywiście byly takie jak powinny byc spokojne i bez pospiechu , tez bez tony jedenia na sole chce skupic sie na tu i teraz
Tez wlasnie szukam chce wszytkich ubrac nas w czerwone pizamki , pieknie to bedzie wygladalo ![]()
No to patrzcie na sinsay, rok temu mielismy takie same bluzy swiateczne tez, ale mamy tylko 1 zdjecie jahahah
Fabryka bodziaków ma świetne komplety ![]()
Na Pakuten też się już pojawiły nowe kolekcje - są i piżamy i stroje świąteczne
Jedno a jakie piekne , na pewno macie z nim wiele wspomien , fajnie to wyglada ![]()
Czasami tak jest że człowiek nie myśli. Dobrze że chociaż jedno macie. Hihi ja znów mam jedno z przebraniem córki
Muszę poszukać i może faktycznie jakie matchy matchy sweterki sobie na święta założymy ![]()
U nas tez beda ciekawe swieta
to beda Felka pierwsze swieta takie co kuma o co chodzi
bo w zeszlym roku to raczej nie wiedzial o co chodzi ![]()
I nas tak samo. Mały już będzie wiedział co to choinka itp
Ja tez sie nie moge doczekać miny Kubusia na choinke i swiatelka. No i oczywiscie zabawy z Januszem i Grazynka ( swiateczne skrzaty na nogach teleskopowych) no bo rok temu mial 2 miesiace to tylko lezal ![]()
![]()
![]()
![]()