Pierwsze święta

A odnośnie pierwszych wspólnych świąt macie jakiś pomysł na prezent/ pamiątkę dla dziecka w związku z tym, że to nasze pierwsze wspólne święta? :smiling_face_with_three_hearts:

Ja myślę k jakieś bombce która wspólnie będziemy mogli wieszać co roku

1 polubienie

Sa piekne bombki z imieniem, mi sie podobaja te drewniane.
Sa bodziaki moje pierwsze swieta
Oczywiscie fajnie zrobic sesje nawet taka domowa z choinka :grinning:

1 polubienie

Oj tak fotki obowiązkowo. My mamy zdjęcia z zeszłego roku jak byłam w ciąży w takich trochę matchy matchy piżamkach i szukam właśnie takiej samej dla małej byśmy mieli teraz we 3 :heart_eyes:

1 polubienie

Na sinsay byly pizamki w pierniczki ciasteczka takie same takze sprawdz bo ja dla dzieci juz kupilam

1 polubienie

Ooo ale będzie piękna pamiątka :smiling_face_with_three_hearts: A te drewniane bombki, które pokazujecie przepiękne!

Urodzi się dziecko to będziecie myśleć. Zobaczycie jak to jest czy dzieciątko będzie spało i jadło czy będzie rozrabiaką :sweat_smile::sweat_smile: w tedy na spokojnie podejmiecie decyzję teraz nie ma się na co nastawiać. Ty będziesz zaraz po połogu też musisz dojść do siebie a mąż to sobie może namawiać :grin:

1 polubienie

@Martynamama Są też śliniaczki w Pepco za grosze.

3 polubienia

Wszystko zależy od Twojego samopoczucia i od zdrowia i zachowania dziecka :wink:
Rodziłam syna w listopadzie i zostaliśmy zaproszeni na wigilię do męża brata i bratowej mały miał wtedy miesiąc . Wtedy nie był wymagający więc chętnie pojechała , jednak nie czułam się ani na siłach ani nie miałam chęci zapraszać nikogo do siebie ,po prostu jakoś nie miałam ochoty stać przy garach żeby każdego uszczęśliwic . Marzy mi się ,żeby wyjechać na wigilię gdzieś w góry tylko ja mąż i nasze chłopaki . Nie mogę jednak przekonać męża :face_with_peeking_eye: chociaż w tym roku chyba coś go złamało i też zaczyna myśleć ,żeby wyjechać :see_no_evil:

Dokładnie tak samo myślę. Chcę dac sobie przestrzeń i podjąć decyzję najlepszą dla siebie. Nie robić tego dla.kogoś.

2 polubienia

Mam tak samo wole cale spedzic w domu i w tym roku bym chciala zeby te święta rzeczywiście byly takie jak powinny byc spokojne i bez pospiechu , tez bez tony jedenia na sole chce skupic sie na tu i teraz

Tez wlasnie szukam chce wszytkich ubrac nas w czerwone pizamki , pieknie to bedzie wygladalo :smiling_face:

No to patrzcie na sinsay, rok temu mielismy takie same bluzy swiateczne tez, ale mamy tylko 1 zdjecie jahahah

3 polubienia

Fabryka bodziaków ma świetne komplety :slightly_smiling_face:
Na Pakuten też się już pojawiły nowe kolekcje - są i piżamy i stroje świąteczne

Jedno a jakie piekne , na pewno macie z nim wiele wspomien , fajnie to wyglada :heart_eyes:

Czasami tak jest że człowiek nie myśli. Dobrze że chociaż jedno macie. Hihi ja znów mam jedno z przebraniem córki

2 polubienia

Muszę poszukać i może faktycznie jakie matchy matchy sweterki sobie na święta założymy :grin:

U nas tez beda ciekawe swieta :see_no_evil: to beda Felka pierwsze swieta takie co kuma o co chodzi :see_no_evil: bo w zeszlym roku to raczej nie wiedzial o co chodzi :see_no_evil:

I nas tak samo. Mały już będzie wiedział co to choinka itp

Ja tez sie nie moge doczekać miny Kubusia na choinke i swiatelka. No i oczywiscie zabawy z Januszem i Grazynka ( swiateczne skrzaty na nogach teleskopowych) no bo rok temu mial 2 miesiace to tylko lezal :rofl::rofl::rofl::rofl: