Pierwsze święta

Ostatnio w biedrze z gazetka z zabawkami byl list z lego :slight_smile:

1 polubienie

Serio. W Pepco wczoraj byłam i pani przy kasie polecała list do mikołaja w takiej czerwonej kopercie. Może szukała na półkach, zapytaj przy kasie

Mi już też się chce tych świątecznych światełek :heart_eyes:

1 polubienie

Takie fajne listy też są w smyku i cerfie

1 polubienie

Ja chyba jutro zaczne dom przystrajac w sensie w srodku… najpierw duperele potem okno w sobote choinke tak zeby na 1 grudnia wszystko juz bylo

Ja już też zaczynam ozdabianie. Moje córki już od2 msc czekają żeby wyjąć ozdoby świąteczne :face_with_peeking_eye::rofl:

W smyku masz ze smyka i lego za darmo :slight_smile:

U nas list juz napisany :star_struck:
W week wyjme juz pudło z ozdobami bo potrzebuje do adwentowego kalendarza :santa:
Swiateczne piosenki tez juz mi graja w kazdej wolnej chwili :star_struck:
Strasznie spodobała mi sie piosenka z reklamy Lidla, a wcale nie jest świąteczna ale to cos w stylu piosenki Ani Karwan z listow do m - piosenka o milosci, nie swiateczna ale ze swiatecznego filmu więc w sumie kojarzy sie tylko swiatecznie :joy:
Macie jakies nowosci z piosenek swiatecznych ?

Ja w niedzielę byłam zmuszona przez syna wyciągnąć ozdoby w domu takie duperelki typu gwaizdorek,choineczka , szopka , szyszki itp bo nagle mu się przypomniało ,że chyba Maryja odpadła ze żłóbka i musimy ja przykleić i to było takie pilne ,że musiałam wyciągnąć cały karton a jak zobaczył to nie dał już schować :person_facepalming::speak_no_evil:
Więc Maryja wróciła do żłóbka a ozdoby zostały z nami :see_no_evil: