Jak juz kupujecie prezenty to uwazajcie na Amazon. Prezent mial byc na urodziny kolegi, mial przyjsc dzis. Dzis dostalam maila o opoznieniu w przesylce, mysle a spoko mam jeszcze 2 tyg do urodzinek. Patrze i zonk, zobaczcie jaka rozbieznosc. Dodam ze aktualnie wiele lego jest wlasnie z dostawa nawet w styczniu
O kurcze
ja kiedyś Play doh zamówiłam to jeden zestaw przyszedł po tygodniu a drugi chyba miesiąc szedł
Ja to nawet jeszcze nigdy tam nie kupowałam
Ja tez ale nad morzem widzialam stoisko na ktorym placilas 50 zl lub 100 zalezy jaka wielkosc paczki i w ciemno kupowalas paczke wlasnie z amazon ![]()
Też to widziałam mój kuzyn lubi tam kupować często mu się trafiały kable do ładowarek
ale też i fajne rzeczy
O kurcze. Faktycznie ciekawe czemu tak piszą może po co żeby się ubezpieczyć na czas świąt bo wiadomo że szał zakupów w tedy jest.
Właśnie tak myślę że z roku na rok coraz częściej ludzie zamawiają prezenty i odbierają w dogodnym dla siebie momencie na przykład w paczkomatach bo nienawidzą tłumów w sklepach, mnie tego nauczyła pandemia, Wtedy pierwszy raz zaczęłam zamawiać prezenty i okazało się to fajne szybkie i bezpieczne. No i myślę że właśnie Coraz więcej młodych osób chce to wszystko sobie rozplanować na dwa miesiące zupełnie tak jak my więc już zaczynają zamawiać i stąd takie komunikaty żeby mogli się wywinąć w razie czego że nie przyjdzie na czas
No tak ja też już patrzę i gdyby nie moje chorobowe i mniejsza wypłata w tym miesiąc to już bym miała kupione.