Pierwsze oznaki ciąży

Hejka dziewczyny jak wyglądały wasze piersi , "sutki " w pierwszych tygodniach ciąży ? Były jakieś inne niż zawsze 

Ja mam troszkę ciemne i dużo mam na nich żyłek niebieskich 

Z tego co pamietam to w czasie ciąży zaczęły mieć kolor  dużo ciemniejszy niż przed ciążą a żyłki zawsze były ;)  tak działają hormony w czasie ciąży , organizm się przestawia bo musi wyhodować małego bobasa , po Porodzie jaśnieją lekko tak jak w moim przypadku a gdy przestałam karmić całkiem wróciły do normy tzn zmniejszyły się i opadły xD 

nic się nie dzieje , to całkiem normalny objaw , nie ma powodu do niepokoju ;) 

Ja w pierwszych tygodniach ciąży miałam piersi pokryte żyłami i ogólnie bolały mi.. jednak co do wyglądu brodawek to nie pamiętam jakie były.

U mnie w pierwszych tygodniach nie było dużych zmian w piersiach, może tyle ,że sutki się jakby bardziej wyciągły:) Dopiero po paru tygodniach zrobiły się bardziej nabrzmiałe , obolałe. 

Ogólnie po samych piersiach z pewnością bym się nie zorientowała ,że jestem w ciąży :) 

W moim przypadku w pierwszych tygodniach ciąży w wyglądzie nie było żadnych zmian. Za to w dotyku piersi stały się bardzo tkliwe i nawet noszenie miękkiego stanika drażniło. Dopiero tak na początku drugiego trymestrze stały się ciemniejsze i żyłki bardziej widoczne. 

W pierwszych tygodniach ciąży wyglądały tak samo jak zawsze. Ten sam kolor, wielkość itD., ale PRZEOGROMNIE bolały. Cały czas stały i co się nie ruszyłam i dotknął ich stanik (później przestałam w ogole nosić staniki), albo bluzka to strasznie to było dla mnie niekomfortowe uczucie

Wlasnie niby piersi to jeden z pierwszych oznakow ciazy u mnie nie zauwazylam nic w sumie odmiennego jesli chodzi o nie;) zawsze mnie tak bola przed miesiaczka wiec nawet na nie nie zwracalam uwagi;)

u mnie piersi normalne , czułam się jak na okres a okresu było brak 🤪

U mnie wyglądały tak samo, ale były bardzo tkliwe ;)

Moje miały zdecydowanie więcej i bardziej wyraźnych żyłek to było właśnie dziwne 

Hmm to u mnie w pierwszych tygodniach ciąży nie było jakiś widocznych zmian w piersiach, albo nic nie zauważyłam. Dopiero po kilku tygodniach zrobiły się większe, ale też bardziej deliaktne, sutki mnie bardzo bolały. Brodawki to nie pamiętam jakie były.

U każdego inaczej objawiają się pierwsze objawy ciąży niektórzy przecież nie mają ich wcale

U mnie jeżeli chodzi o piersi /sutki to na samym początku nie widziałam różnicy 

U mnie zaczęło się od tego ze miałam wstręt do cebuli jak ktoś przy mnie podsmażal cebule od razu wychodziłam z pomieszczenia bo śmierdziało to dla mnie później zaczęły się poranne wymioty a zaraz po tym już o każdej porze i po wszystkim wymiotowałam o tak przez dobre 4 miesiące 

A moje sutki bardzo się zmieniły w pierwszej ciąży ponieważ jednak przed ciąża był zawsze wklesniety a nagle zaczął wyglądać normalnie, z tego w zgledu że miałam gruczolakowłókniaki, no i też pociemniały.

wymioty to pamietamzę mnei meczyly bardzo długo w pierwszej ciązy;( ale o dziwo nastapiły zaraz po potwierdzeniu ciązy w gabinecie;) hehe nie wiem czy psychika tak zadziałała?

w drugiej ciazy miałam z nimi spokój chociarz to mnie omineło;)

Ja zawsze słyszałam,  że kiedy pojawiają się na piersi żyły i bolą to duże prawdopodobieństwo bycia w ciąży 

Ja na początku też nie widziałam jakiejś różnicy. Na początku pierwszego trymestru jedynie były bardziej tkliwe jak przed okresem. Z wiekiem ciąży piersi zaczynają się bardziej zmieniać 

Również o tym słyszałam ,ale przyznam ,że mam 3 ciążę , skóra na biuście cieńka i ogólnie bardzo jasna (jestem dość blada) to nie zwróciłam uwagi nigdy ,by te żyły stały się bardziej widoczne. Ogólnie sporo się powiększyły w każdej ciąży ,ale to dopiero w późniejszym etapie.

Dla mnie dziewczyny mówiły żeby zwrócić uwagę na piersi bo pojawiają się żyły i są obolałe;) u mnie takie były podczas każdej ciąży 

o tych żyłach w ciąży nie słyszałam, ale faktycznie może być to prawda