Pierwsze oznaki ciąży

u mnei dosyć czesto takie żyłki sie pojawiają bardziej widoczn eale nie wiem od czego to zalezy;/ starsza córka też tak czesto ma ;/ a jest jeszcze dzieckiem muszę spytać pediatre w sumie o to 

U.mnie tak to nie było widać żył poza ciaza I okresem karmienia mam ale już nie takie widoczne

Obolałe i nabrzmiałe również były. I sutki się uwidoczniły bardziej. Ale żyłek nie zauważyłam by były bardziej widoczne w  czasie ciąży :) A ogólnie mam wszędzie dość widoczne ,bo z natury jestem dość blada :)

mnie właśnie bardzo balowały piersi jak byłam w ciąży  to mój pierwszy objaw

Kurcze ja jakoś nie pamiętam żeby piersi mnie bolały albo sie jakoś zmieniły może przez to ze chorowalam byłam osłabiona i starsznie wymioty mnie meczyly i strasznie odrzucało mnie od cebuli jak ktoś przy mnie smażył wychodziłam z pomieszczenia 

Żeby mi nie powiedzieli żebym zwróciła uwagę na piersi to też nie zauważyłabym zachodzących zmian.

No u mnie jeszcze te piersi no zrobiły się może nie jakieś wielkie ale takie jędrne ale zauważyłam to jak już byłam w ciąży 

Bolące, większe, jakby żyłki wychodziły i niestety mam wrażenie, że lekko schodzi  skóra z brodawek. Szczerze najchętniej teraz by je komuś oddała. Dają popalić.