Pierwsze buty

W naszym sklepie www.wesołebuciki.pl oferujemy buty profilaktyczne i buty dla dzieci znanych polskich marek. Są to buty najwyższej jakości. Każdy rodzic będzie zadowolony z bogatej oferty sklepu.

Przy zakupie pierwszych bucików dla niemowlaka trzeba przede wszystkim zwrócić uwagę na to, aby były wykonane z materiału dobrej jakości. W przeciwnym razie maluszek może dostać uczulenia.
Warto także wybrać buciki, które łatwo się zakłada. Resztę wskazówek na temat niechodków można znaleźć na https://sprzedajemy.pl/poradnik/buty-dla-niemowlaka-jak-wybrac-buciki-dla-dziecka-ktore-jeszcze-nie-chodzi-czy-warto-kupowac-buty-niechodki-02d8b2-art2823 Te buty dziecięce są tam szczegółowo opisane.

Alekas wiekszosc butow, pomijając sandaly i tak nakladamy na skarpetkę, wiec jesli chodzi o uczulenie to chyba troszkę przesadzone. Raczej bralabym pod uwagę wzgledy wygody, mniejszej potliwości, elastycznosci materiałów naturalnych.

Syn dosyć szybko stanął na nogi i musieliśmy mu kupić buty z wyższym stanem. Coś na wzór "ortopedycznych". Padło chyba na firmę Mrugała. Ale pojechaliśmy do specjalistycznego sklepu z obuwiem dla dzieci i tam dobraliśmy. W łodzi polecany jest sklep "Zdrowa stópka".

Po domu tylko i wyłącznie goło nogi i żadne z mojej trójki nie chorowało a po dworze za każdym razem skórzane emelki 

A co myślicie o kapciach anttipas  ? 

Nie używałam tych kapci Anttipas, kuzynka ma dla Syna i sobe chwali.

Moje dzieci mają kapcie z profilowaną wkładką oraz sztywną piętką.

My zaczęliśmy od tskich skarpetek lekko usztywnianych niewiem jak one się nazywają 

ale jak już ogarnęła je to na początek po domu uzywalismy takich szmacianych z gumowa podeszwa z pepco 

wazne zeny but był gientki 

nie sztywny 

Najważniejsze, aby but był elastyczny :) zajrzyj na profil fizjomommy na insta, ona wrzuca konkretne marki i tłumaczy jak wybrać odpowiednie buciki :)

sensifi_ tez ma w zapisanych relacjach na inst :) 

Kasia ja też lubię sensifi 😉

Ja tez wlasnie jak kupowalam kiedys huty corce to szukalam z gietka podeszwa aby stopa mogla pracowac zawsze q ccc to te buty wiginalam  czy bedzie sie malej wygodnie chodzilo a potem przymierzalismy ;)

Jestem normalnie zakochana w jej synku ! 

moja córeczka tez przylatuje odrazu jak jest na story 🥺🥰🥰

Córka też uzależniona? 

chyba :L

mówi na niego dzidzi :D

To prawda, też ma super filmiki instruktażowe :)

Kasoa tp wy obie wpatrzone w ten monitor;)

Jak nie słyszę córki przez 30 sec to wiem ze ma telefon 😂😂

Nie wiem co w tych telefon jest, że dzieci to żyć bez nich nie umieją...

Idziemka racja ;) ale co dorosli widza ;) trzrba przyznac ze tylko jedna rzecz chxd sie sprawdzic i zaraz jeszcze to... tamto;)