Najpierw amotax a potem augumentin nie wiem w zasadzie w którym momencie się to pojawiło ;(
Witaj na forum #teamLOVI!
Najpierw amotax a potem augumentin nie wiem w zasadzie w którym momencie się to pojawiło ;(
w sumei takie popularne antybiotyki
Anisa a mieliście po drodze inhalacje ? Kurcze po tych antybiotykach aż dziwne żeby coś się stalo może to kumulacja jakoś dwóch rzeczy
Inhalacje na s. Fizjologicznej więc ona raczej by tak nie spowodowała, nie wiem ale to tak właśnie po tej chorobie zauważalne jest zobaczę jak nie zejdzie to się umowie do stomatologa
może po prostu wcześniej nie było tego widać
wiem że po nebudzie trzeba myć ząbki i jamę ustną
Tak po sterydach trzeba płukać buziaka, wczoraj jak zasnęła to się przyjżalam dokładniej i jest to taki bardziej nalot ale muszę zadzwonić chyba do stomatologa co o tym sądzi;(
Mi stomatolog ostatnio powiedział że do 1 żabka przemywać gazikiem, po każdym leku obowiązkowo do pół h max a tak to 1x dziennie. A potem już szczotkowanie pasta z fluorem ale delikatnie żeby nie poprzesuwać zębów bo są wrażliwe no i dziasla tez
Anis umów się może to nic poważnego:)
Pewnie z czasem zejdzie. A nawet gdyby te przebarwienia zostały to tak ostatecznie to nie są zęby stałe.
Przebarwienie które może być spowodowane jednak sokami i lekami niestety też ;( może uda się to szorować ;( ale przy upartym 2 latku to nie lada wyczyn bedzie
U nas pomogła banalna rzecz... Śpiewanie piosenki o myciu zębów. Tylko nie takiej zwykłej może kojarzycie haki paki? To córka otwiera buzie i mówi że nie chce haki paki i daje sobie umyć zęby i obejrzeć a wcześniej afera od zobaczenia szczoteczki...
Muszę się zapoznać z repertuarem, bo kojarzę tylko "Szczotka, pasta, kubek, ciepła woda". I nawet to śpiewam czasem małemu, chociaż brak zębów na stanie :D
Aniss a przy dwulatku to życzę powodzenia :D myślałam, że piszesz zo starszej :d no ja trzymam kciuki, ale wiem co mam ze swoim dwulatkiem w domu :D
oj tak z zębami to jednak trzeba uważać i dbać
no czasami uważanie i dbanie nic nie da jak sie włacza antybiotyk;( też nie wiedziałam ze może to tak poskutkować;(
Maziula no tak to o młodsza chodzi ;) zastanawiam sie nad elektryczną teraz dla niej;) ale nie wiem też czy to taki super pomysł przy jej pomysłach;D
Aniss miałam taką i w sumie hit był przez tydzień dwa, ale nie było opcji bym ja mu umyła zęby. Mógł tylko on myć, więc też mył tylko przód. Wolę zwykła bo mi się łatwiej myje my te zęby
Ja mam soniczna szczoteczkę z seyso. I ona na jedno kliknięcie świeci ( tak oglądam córce zęby) a na drugie się odpala i soniczna jest o tyle lepsza ze nawet jak się mniej dokładnie myke zęby to te drgania i tak lepiej oczyszczają niż elektryczna. Polecam jest super
Córka ma elektryczna ale woli myć zwykła. Denerwują ją ta pryskanie. Syn soniczna i jest ok. U nas mycie wygląda tak, że najpierw oni sami myją a dopiero potem ja poprawiam
Zarysowania jak i przebarwienia sprawiają, że jednak trzeba wymienić butelkę;) pierwszy ładnie daje myc zeby, a drugi usta zaciska.. ale kiedy myje sobie od razu to wtedy pozwala sobie umyć;)
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.