Piersi po karmieniu

Tabletki perfect bust. Sama w nie nie wierzyłam, ale o dziwo efekt był jak brałam!

ja nie stosowałam tych tabletek, bo jakoś nie wierzę w ten efekt

Ja wal nie wiedziałam , ze są takie tabletki...

ja właśnie słyszałam ale jakoś nie chce mi się wierzyć w ten efekt

Możesz coś na ich temat napisać? Sama zastanawiałam się nad tabletkami ale obawiam się, ze w przypadku takich specyfików efekt jest bardzo krótkotrwały.

Ogólnie postanowiłam wypróbować bo wcześniej przeczytałam kilka pozywnych opinii w sieci, które napawały mnie optymizmem ale nie aż tak abym miała już zamawiac te tabletki (co jak co ale nie są tanie). Jednak decyzja moja była spowodowana tym, ze moja koleżanka postanowiła je sobie kupić bo miała podobny problem co ja, czyli karmienie, obwisły biust i te wszystkie sprawy). I bardzo sobie je chwaliła, ogolnie brałam przez 3 miesiące i rzeczywiśćie widoczne jest znaczne ujędrnienie i powiekszenie piersi. Treba z tego jednak co wiem brać je regularnie bo przy nieregularnym przyjmowaniu efekt nie jest juz taki dobry.

Caloura a to ciekawe co piszesz… No tak przy każdych tabletach regularność ma znaczenie ;) ale nie wiem czy bym się odważyła brać.. nie ma jakieś skutków ubocznych ?

Ja daleka jestem od tabletek :)

Ja nie odważyłabym się brać takich tabletek

Może i efekt jest się pewnie tylko na chwilę jak się bierze takie tabletki. 

Efekt to zazwyczaj wodzą inni niż samemu u siebie;)

Olaleksandra No właśnie przestaniesz brac, efekt mija.. 

Dokładnie …

Ale wiecie jak ktoś chce to niech próbuje. Ja zawsze mówię że wszystko jest dla ludzi tylko z głową

Oczywiście ze tak ;) my wyrazamy tylko swoje zdanie ;) każdy robi co uważa za słuszne ;) 

Dokładnie tak ;)

Też jestem tego samego zdania :) Że każdy robi jak uważa :) Ja bo się boję takich specyfikòw :) No i zapewne tak jest ,że efekt chwilowy dopóki bierze się tabletki :)

No i to mi się podoba. Nie oceniamy tylko mówimy że.kazdy robi jak chce :D 

Trochę smutne , ze wlasnie efekt kończy sie wraz z braniem specyfiku.. a szkoda ;) 

Może u niektórych ten efekt utrzymałby się dłużej;)