Tak to prawda różnica tych z wycięciem a bez akurat na tych moich pielyszkach była 2zł niby nie dużo tak jak producent obiecywał nie było bo trzeba było zawijać więc bez sensu był ten zakup
Wcale nie mieliśmy pieluch z wycięciem. Zawijaliśmy pieluszkę by nie wadziła o pępek i było ok. Nawet się nie zastanawialiśmy czy kupować pieluszki z wycięciem.
To ja się właśnie dowiedziałam że będą takie dobre i chciałam spróbować czy się sprawdzą i niestety jak już wspomniałam nie sprawdziły. Na przyszłość na pewno ich już nie kupię.
to wyciecie to sie sprawdzi tylko u wiekszych dzieci, bo po prostu te pieluchy sa i tak za duże więc je trzeba wywijać. a o wywijaniu to mi babka powiedziala w szpitalu jak w inkubatorze dziecko przewijałam pierwszy raz
To możliwe że na większym wagowo dzecku się sprawdźi taka pieluszka tyle że czasem już trzeba zaczynać od rozmiaru 2 pieluszki i wtedy mija się z celem i tak…
A ja wywinełam intuicyjnie
Ja zakupiłam 2 zielone pampersy i je wywijamy a w szpitalu dostałam próbki białych jedynek i też je wywijałam bo pępek przykrywały
moze i ja bym intuicyjnie wywinęła ale przez 8 dni to mi tylko jedna babka pozwoliła zmienić pieluszkę a inne czasami nawet dziecka nie pozwalały dotknąć…
Witam, ja na start kupiłam pieluszki pampersa bez wycięcia na pępek…później żałowałam i też się bałam , że uszkodzę klamrę, albo źle coś założę…ale nic bardziej mylnego… bardzo łatwo pieluszka się wywijała, nie było problemu z zapięciem, dodatkowo po wywinięciu pieluszki pod pępkiem body czy śpioszki nie przylegały tak bardzo do kikuta co sprzyjało gojeniu się.Moim zdaniem pieluszki z wycięciem na pępek są przereklamowane pozdrawiam
ja miałam normalne pampersy i pępuszek małej odpadł po11 dniach wszystko goiło się bardzo ładnie