Pieluszka dla Maluszka

Paulinek dopiero teraz po aktualizacji ma się zmienić....na plus ;)

a Ty odebralas pieluszki dla drugiego dziecka?

Opcja "dodaj kolejne dziecko" jest już pewnien czas w aplikacji. Można je dodać dopiero po urodzeniu dziecka. 

Pannaxoanna trzeba wejść do sklepu Play i tam wyszukać Rossmann i wcisnąć żeby zaktualizowało. Wtedy będzie można dodać że spodziewa się dziecka 

Odebrałam, zarejestrowałam się także w klubie dada, czekamy właśnie na powitalną paczkę dla maluszka

Megg o to super bo tego brakowało w aplikacji tak jakby się mogło mieć tylko jedno dziecko. Przynajmniej kobiety w kolejnych ciążach beda mogły skorzystać z prezentu :) zawsze to coś na początek 

Paczka powitalna Dada przyszła ekspresowo, były tam pampersy ze złotej serii w rozm 2, patyczki do uszu i chusteczki sensitive

Pailinek to super ;) dobrze że dwójki bo z jednek szybko dziecko wyrasta 

Też odebrałam już pampersy i oliwke :) 

Paulinek a podczas rejestracji w Dada nadal wymagany jest pesel dziecka?

Mamameg jak sie nie mylę to tylko data urodzenia dziecka

Ja jak wysyłałam formularz na początku czerwca Pesel był potrzebny. Paczuszka z dady przyszła ekspresowo.

Jeżeli chodzi o tą rejestrację to nie ma tu nigdzie okienka wpisać PESEL 

1

1

1

mamameg a te zabawki piankowe to kiedy przysugują

Przy rejestracji nie było wymagane ale już przy zamówieniu paczki tak. No że chyba coś się zmieniło.

Karolina a to tego to nie wiedziałam

.myślałam że rejestracja wystarczy a nie jeszcze  coś się uzupełnia i wysyła.

Chodzi o to by paczki dostawały kobiety które naprawdę urodziły w tym roku.

Karolina ale żeby to stwierdzić wystarczy data urodzenia a nie PESEL.

Aneczka w dacie urodzenia można się pomylić a z błędem w peselu może już program nie przepuścić. Trudno powiedzieć. 

Weronisia piankowe zabawki z rossmana są prezentem z okazji ukończenia roczku.

mamameg to moja ma w sierpniu to pewnie przyjdzie mail.

Mamameg trudno powiedzieć jak z tym jest. Ale jakoś nie uśmiecha mi się PESEL podawać