Nie wiem w sumie od czego to zależy, bo wcześniej dostałam wiadomość o pieluszkach na maila, natomiast ostatnio na roczek, wyświetliło mi się powiadomienie na telefonie, że mogę odebrać zabawki kąpielowe za 1 gr, ale co ciekawe po odczytaniu już nie miałam żadnej info w aplikacji.
Wasz.ka ale to jak weszłaś w aplikacje to Ci się pojawiło?
Że mogę odebrać jakąś niespodziankę za 1 grosz to przychodzi mi wiadomość na maila w aplikacji nie mam żadnej takiej informacji. Dzisiaj właśnie dostałam wiadomość że czaka na mnie olejek na rozstępy za grosza przy następnych zakupach mogę odebrać ;)
Chyba muszę pobrać tą aplikację, nie wiedziałsm że takie fajne promocje. Ja kiedyś miałam plastikowa kartę Rossne ale wtedy nie korzystałam za bardzo z niej.
Patrycja to fajnie że możesz olejek odebrać napewno jeszcze się przypada ;)
JA na przykład kupuje pieluszki z tej strony https://www.szafa-bobasa.pl/ubranka-niemowlece/pieluszki/
A czy macie inne propozycje na sposoby na pranie?? https://smartwash.pl/kategoria-produktu/listki-do-prania/
Ostatnio dostałam maila, że przy zakupie środków czystości dla starszaka mogę odebrać tablice motywacyjną z naklejkami... chyba muszę tam zajrzeć niedlugo
Nadal trwa :) Wysyłają maila z propozycja odebrania bonusa. Nawet nie wiedziałam, ze takie są. Ale rzeczywiście - w treści regulaminu jest wpisane co, komu i kiedy przysługuje.
A ja na maila już tyle czasu nie zaglądam... No ale w sumie do Rossmana też się nie wybieram
Dziewczyny odświeżam temat. Mam dodane w aplikacji jedno dziecko, skorzystałam wtedy z promocji i odebrałam pieluszki i kolejne prezenty za zakupy.
Niebawem mam termin porodu, czy tez mogę skorzystać z promocji i dostać pieluszki? Sprawdzalyscie to może?
mamameg tak, promocja dalej działa, musisz tylko dodać kolejne dziecko/zaznaczyć, że jesteś w kolejnej ciąży... dotychczasowy rabat Rossnę pozostanie bez zmian (my mamy max 10% już od dłuższego czasu), powinnaś dostać maila z informacją o czekającym na odbiór opakowaniu pampersów
Mamameg dodaj kolejne dziecko i będziesz dalej dostawać
Brałam udział przy synu, przy córce jeszcze o tym nie widziałam.
Ja dostałam pampersy w 36 tygodniu ciąży,oliwkę.gdy córka skończyła 4 miesiąc dostałam promocje na kolejna paczkę pampersów,po 6 miesiącu miałam kaszkę i słoiczek z bobovity na parę groszy.A teraz córka 9 miesięcy dostała zniżkę na pampers 4.Trzeba korzystać.
A i tak teraz super zrobili że można dodać dziecko starsze
Pisałam do rossmana i wczoraj dostałam odpowiedz, że od czerwca będzie dostępna aktualizacji która pozwoli mieć dwa statusy: jestem rodzicem i będę rodzicem. Wtedy tez będą mogła dodać kolejne dziecko i korzystać ze zniżek i innych przywilejów.
Mamameg to super ;) zmiany na plus ;)
Bardzo mnie to cieszy tylko zastanawia mnie fakt że Wy już w maju potrafiłyście dodać kolejne dziecko. Paulinek89 jak udało Ci się zaznaczyć że jesteś w kolejnej ciąży? U mnie nadal nie ma takiej opcji...
mamameg teraz wchodzę i widzę, że jest dodaj kolejne dziecko i tylko data urodzenia jest do uzupełnienia, może się coś w aplikacji zmieniło...