Bakowska tatuś musiał zainstalować swoją aplikację, bo to teraz głównie on będzie robił zakupy, zobaczymy czy też dostanie maila, że ma pieluszki do odbioru.
Ja w tamtym roku również tuż przed porodem odebrałam pieluszki w prezencie, oliwkę także kupiłam za grosik, a teraz na roczek przy zakupach dostałam właśnie zabawki do kąpieli, ale musiałam się upomnieć, tym bardziej, że info mi się wyświetliło tylko w powiadomieniach na tel, a w aplikacji nigdzie nie mogłam jej znaleźć więc do końca sama nie wiedziałam, o co proszę Panią przy kasie :) ale o szczoteczce do zębów to pierwsze słyszę...
Ja dziś odebrałam swoje pieluszki :) Oliwkę ostatnio, pięknie pachnie :)
Ja miałam Oliwke za 1gr. A jak synek był malutki na pierwsze urodziny dostaliśmy ramkę na zdjęcie i to tylko za to córeczka dostała zabawki do kompieli i pierwsze szczoteczki.
O pampersach nic nie wiem :)
Fajne prezenty. Jednak trzeba chyba pilnować żeby je otrzymac
U mnie oliwka była drugim w kolejności prezentem, ale nie dałam rady jej odebrać, tym bardziej żałuję że tak pięknie pachnie...
Oliwkę też mam i faktycznie zapach jest fajny, ale nie sprawia to wcale, żebyśmy się jakoś specjalnie polubiły:) nie mniej jednak prezent bardzo miły
Będą pamiętać o tych pieluszkach ,fajne takie małe opakowanie do szpitala akurat :)
Dokładnie idealna paczuszka do szpitala, my swoją też wzięliśmy ze sobą :)
Nie wiedziałam a fajna niespodzianka tym bardziej że właśnie wybieram się na zakupy do Rossmanna a malutka za 4 tyg. przyjdzie na świat :)
Jakby co, to te pieluszki wydają Pani przy kasie :) Ich się nie bierze z półki, bo takowych nie ma :) Tzn. są, ale paczka jest sporo większa :) A te są specjalnie przeznaczone dla ciężarnych :) i na pieluszkach jest etykieta, że są nie na sprzedaż :)
Ja często robiłam zakupy w rossannie i paczuszki nie dostałam. Kartę rossmann posiadam tą dla maluszka.
Aneta ja akurat dostałam info na maila, że mogę odebrać pieluszki w sklepie, w aplikacji nie miałam o tym, żadnej wzmianki. Ale to było rok temu, może coś się od tego czasu zmieniło.
wasz.ka własnie jedne mamy dostają powiadomienie na mailu, inne nie. Przykład mój i mojej kuzynki. Obie jesteśmy w ciąży, w tym samym tygodniu nawet... Ja dostaję wszystkie informację na maila i na aplikację ( jak np. o oliwce), a ona nie dostała żadnej wiadomości. Ale rzeczy już odebrała, bo mi mówiła. Ale musiała o to zapytać Panią przy kasie.
Nie pamiętam czy przy zakładaniu konta nie było do zaznaczenia opcji otrzymywania maili od nich. Może wtedy dostaje się takie maile z informacja o odebraniu prezentu
Aneczka ja mając założone konto i zaznaczone że jestem już rodzicem nie mogłam odebrać tej paczuszki bo trzeba było dodać dziecko ale już urodzone dlatego usunęłam i zarejestrowałam się jeszcze raz i zaznaczyłam że dopiero będę rodzicem wpisałam planowana datę porodu i dopiero przyszedł mi email że mogę odebrać pampersy w dowolnej drogerii 4 tyg od dnia otrzymania maila.
Patrycja a ja najpierw wporawdzalam planowana datę urodzenia a potem zmiwnialam na datę kiedy się urodziła. Ale maila żadnego nie dostalam
Patrycja. Niedopytalska to trochę dziwnie, bo generalnie ja mam wpisanego synka normalnie i jak zaszłam w drugą ciążę, to normalnie mogłam zaznaczyć planowaną datę porodu, a nie że dziecko już się urodziło. A aplikację mam już 6 lat, bo założyłam kiedy byłam w pierwszej ciąży. Jeszcze wtedy były te plastikowe karty.
No to nie wiem dlaczego nie mogłam tak tego zrobić więc zarejestrowałam się jeszcze raz na następny dzień dostałam maila a dzisiaj odebrałam pieluszki :)
Patrycja. Niedopytalska wiesz, ważne, że metoda zadziałała :)