Ja tylko pomadki Nivea lub tej norweskiej nie pamiętam nazwy.
Papierosów nie pale nie kreci mnie to. Czekoladę lubię ale zjeść dobrą czekoladę. Mi dodatkowe kilogramy nie grożą bo nawet 50 kilo nie ważę. Czasem jak mój móż widzi co ja jem to z tekstem i ty gruba nie jesteś. Ale też nie jem jakoś dużo słodyczy. Mój brat to wsuwa dwie duże milki na raz. Ale on woli się zapchać słodkim niż zjeść konkret. Jak to on mówi potrzebuję paliwo na już.
163 więc raczej jestem średniego wzrostu. Ale jakaś wysoka też nie jestem. Mogłabym byc wyższa o te 2 centymetry.
Aneta To nawet na taki wzrost jak się wazy mniej niż 50 to musisz szczupło wyglądać. I pewnie wiele osób zazdrości że tak po dwóch ciążach wyglądasz. Choć u Ciebie stres pewnie też wpływa że nie tyjesz
Ja na usta stosuję balsamy EOS, ale te z naturalnymi składnikami. Choć wolę kombinować. W domu nakładam miód na usta, robię peeling cukrowy czasami. Żeby nawilżyć nakładam maść z wit. A+E, a kolorowe kosmetyki to już różne - szminki, pomadki w płynie, tusze do ust - zawsze czerwień ;)
A jeśli chodzi o słodkości do kawy - to muszą być. Choć od zajścia w ciążę kawę piłam może z 3 razy :( odrzuciło mnie, tak jak i w pierwszej ciąży. Teraz po porodzie też mnie nie ciągnie. Za to do słodyczy bardzo...
Ja używam zwykle pomadki np Nivea lub eos
Zwykła pomadka Nivea najlepsza jak dla mnie
Regenerum peeling do ust, potem Alterra pomadka. Najlepszy zestaw wg mnie :)
Ja też używałam alltery, teraz używam oeparol myślę że jest bardziej skuteczna :)
Dla mnie również do tej pory niezawodna NIVEA.
Ja teraz smaruję usta masłem kokosowym albo masłem shea, najbardziej mi to pomaga, bo mam zimą cały czas suche usta.
Od zawsze tisane do ust 😍
W ciąży bardzo szybko pękaja i przesuszają się usta bynajmniej pod koniec
Uwielbiam pomadkę do ust Nivea taka fioletowa która pielęgnuje oraz nadaje kolor :) jest najlepsza.
Wiolaaa chodzi Ci o tą Pearl? Zapomniałam o niej a uwielbiałam ją w czasach liceum :)
Ja używam zwykłej wazeliny kosmetycznej lub kremu nivea bardzo lubię tez taka pomadke z nivea wiśniowa ktora fajnie nawilża a dodatkowo nadaje lekki kolor
Ja używam wazeliny z Rossmanna