Piątek 13

Dokładnie :joy: i znowu temat na topie :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

Ciekawe czy będzie równie dobry jak poprzedni

1 polubienie

Ja jutro ide na paznokcie wiec to bedzie raczej mily i cieply piątek :heart: chwila dla mnie , jako kobiety a nie mamy. Lubie te chwile :heart: nawet jak maja byc w piatek 13tego :rofl:

1 polubienie

O a jakie robisz ? Masz pomysł :slight_smile:

Strasznie mi sie podobaja te takie opalizujace. A musze skrocic paznokcie wiec mysle cos nad beżem/brązem z tym opalizujacym pyłkiem.
A co wyjdzie to zobaczymy :rofl::rofl::rofl:

Ja lubię chodzić do kosmetyczki na zabiegi na twarz :face_with_peeking_eye: to chwila wytchnienia i relaksu dla mnie

1 polubienie

Wstyd sie przyznac ale nigdy nie mialam zadnego zabiegu na twarz :rofl:

Ja zaczęłam na rok przed ciążą, szwagierka mi poleciła swoją i jestem bardzo zadowolona. Mam dużo ładniejszą cerę i mniej problematyczną. Można też iść na relaksacyjny masaż kobido

Ooo właśnie dobrze że piszesz , może akurat jutro się uda :sweat_smile::sweat_smile::face_with_hand_over_mouth:

Ja ostatnio 1zl wygrałam :smiley:

To można zaszaleć :rofl:

1 polubienie

Muszę dobrze pomyśleć , na co wyznaczyć tą wygraną :smiley:

Kup zdrapke za 1 zl moze wygrasz wiecej :speak_no_evil::sweat_smile:

1 polubienie

To by było zbyt piękne :face_with_hand_over_mouth:

Właśnie dopiero zajarzyłam, że dzisiaj znowu piątek 13-go , to może jednak przyniesie szczęście :smiley:

Ja bym tak nie szalała :rofl:

No u mnie jak na piątek 13 dzień fajnie mija :slightly_smiling_face: a jak mąż wróci to idziemy na spacer i porywa mnie na obiad na placki ziemniaczane :crazy_face:

3 polubienia

Najlepiej iść gdzieś na placki ziemniaczane żeby nie smrodzić w domu :joy: niedaleko mojej pracy jest super smażalnia placków i jak na dzisiejsze czasy ceny są mega. Ja ze spacerem też czekam aż mąż skończy z pracy i wybieramy się razem z synkiem i psiakami na dłuższy spacer

1 polubienie

Ja to mam dzisiaj jakies wkurzenie na wszystkich i wszystko … ;/

A czemu to?

@Syllwia dokładnie tak, żeby nie smrodzić w domu i nie myć całej kuchni po oleju fajnie wyskoczyć na placki