A my daliśmy kaskadę to dostali tylko jedną i właśnie wygrali 5 tys a ja kupiłam dwie , jedna dla nas i jedna dla nich i my nic nie wygraliśmy
Niby tak, ale ja żałuję że nie mam aparatu. Jednak się przydaje bo bateria w telefonie coraz szybciej pada zwłaszcza jak intensywnie robi się zdjęcia. Zawsze miałam z tym problem że szybko bateria w tel mi padała ja używałam aparatu, nawigacji, googlowalam jakies atrakcje itp
To racja ale zawsze miałam przy sobie albo kabel albo powerbank
Ja mam zawsze powrbanka w plecaku
Ojej to moi dziadkowie też na te pokazy chodzili/ jeździli i ile ich naciągnęli na te wszystkie głupoty za wielkie pieniądze to masakra
a nic z tych rzeczy nie używają,.bo jak twierdzą że im to niepotrzebne ![]()
a po co kupili…![]()
![]()
Oooo kurcze , a jak by tak miliona ktoś wygrał o ja cieee nie wiem co bym pomyślała ![]()
![]()
Haha wow no dobre i to 250 zł zawsze coś sobie mogliście kupić np. Nowe żelazko ![]()
Jeju , to już by musiało być pech w szczęściu na prawdę , to może warto kupować komuś i jak ktoś wygra To si podzieli
Ja kupię chłopakowi , może wtedy wygra ![]()
![]()
![]()
No moi siostrze na ślub dali te garnki
a jakaś tam pościel z camela upychali po rodzinie jako coś super zdrowego.
Aaa no to w sumie chociaż jak sami nie skorzystali to siostrze się przydadzą
ciekawe jakiej one są w ogóle jakości
ale moja babcia to chyba ich nawet nie używa, może jakiś jeden ma wyjęty a reszta gdzieś pochowana, kto wie po co ![]()
![]()
Hahaha moja mama też po śmierci dziadka jak robiła porządek poznajdywala różne pochowane rzeczy nie wiadomo skąd
a w książkach znalazła jeszcze stare nominały pieniężne …. Więc chyba dziadek sam zapomniał że pochował i tak przeleżało sobie ![]()
Oj mój dziadek też chomikowal pieniądze i powiem szczerze siostra mojej mamy ma ich multum w domu jako pamiątka ![]()
Hehe szkoda ze dzisiaj nie moze ich wykorzystac ![]()
![]()
Kiedyś mogą mieć dużo wartość jako relikty przeszłości ![]()
Dokładnie warto takie rzeczy chwilę przechować ![]()
Wlasnie sie kaplam ze jutro piatek 13 ![]()
![]()
Znowu ?
dopiero co był ![]()
Wlansie dobrze że przypominacie ![]()
No znowu
chyba zagram w lotka
moze wygram cos ![]()
Przecież marzec jest kopią lutego plus 3 dni