Piątek 13

A my daliśmy kaskadę to dostali tylko jedną i właśnie wygrali 5 tys a ja kupiłam dwie , jedna dla nas i jedna dla nich i my nic nie wygraliśmy

Niby tak, ale ja żałuję że nie mam aparatu. Jednak się przydaje bo bateria w telefonie coraz szybciej pada zwłaszcza jak intensywnie robi się zdjęcia. Zawsze miałam z tym problem że szybko bateria w tel mi padała ja używałam aparatu, nawigacji, googlowalam jakies atrakcje itp

To racja ale zawsze miałam przy sobie albo kabel albo powerbank

Ja mam zawsze powrbanka w plecaku

Ojej to moi dziadkowie też na te pokazy chodzili/ jeździli i ile ich naciągnęli na te wszystkie głupoty za wielkie pieniądze to masakra :face_with_peeking_eye: a nic z tych rzeczy nie używają,.bo jak twierdzą że im to niepotrzebne :sweat_smile::face_with_peeking_eye: a po co kupili…:woman_shrugging:t2::sweat_smile:

1 polubienie

Oooo kurcze , a jak by tak miliona ktoś wygrał o ja cieee nie wiem co bym pomyślała :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Haha wow no dobre i to 250 zł zawsze coś sobie mogliście kupić np. Nowe żelazko :smile:

Jeju , to już by musiało być pech w szczęściu na prawdę , to może warto kupować komuś i jak ktoś wygra To si podzieli :smiley: Ja kupię chłopakowi , może wtedy wygra :rofl::rofl::see_no_evil:

No moi siostrze na ślub dali te garnki :wink: a jakaś tam pościel z camela upychali po rodzinie jako coś super zdrowego.

Aaa no to w sumie chociaż jak sami nie skorzystali to siostrze się przydadzą :blush: ciekawe jakiej one są w ogóle jakości :wink: ale moja babcia to chyba ich nawet nie używa, może jakiś jeden ma wyjęty a reszta gdzieś pochowana, kto wie po co :stuck_out_tongue_winking_eye::face_with_peeking_eye:

Hahaha moja mama też po śmierci dziadka jak robiła porządek poznajdywala różne pochowane rzeczy nie wiadomo skąd :crazy_face: a w książkach znalazła jeszcze stare nominały pieniężne …. Więc chyba dziadek sam zapomniał że pochował i tak przeleżało sobie :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Oj mój dziadek też chomikowal pieniądze i powiem szczerze siostra mojej mamy ma ich multum w domu jako pamiątka :see_no_evil:

1 polubienie

Hehe szkoda ze dzisiaj nie moze ich wykorzystac :see_no_evil::rofl:

Kiedyś mogą mieć dużo wartość jako relikty przeszłości :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Dokładnie warto takie rzeczy chwilę przechować :laughing:

Wlasnie sie kaplam ze jutro piatek 13 :see_no_evil::rofl:

Znowu ? :see_no_evil: dopiero co był :see_no_evil:

Wlansie dobrze że przypominacie :joy:

No znowu :see_no_evil: chyba zagram w lotka :rofl: moze wygram cos :rofl:

1 polubienie

Przecież marzec jest kopią lutego plus 3 dni

1 polubienie