Haha no to nieźle by było, jakby przez to mu nagroda przepadła ![]()
![]()
![]()
Nooo heh ![]()
![]()
Wow super , też pierwszy raz słyszę żeby ktoś wygrał ![]()
Ja nawet jak wygrał to nie wierzyłam , uwierzyłam jak dostał na konto ![]()
To dziwne. Bo zawsze dzwonią tylko tego samego dnia inaczej nie. Chociaż czasami jest tak zwana podwójna kumulacja czy coś takiego
Haha nie martw się do mnie też nikt jeszcze nie zadzwonił z radia:rofl: także też do takich konkursów nie mam szczęścia ![]()
A często wysyłasz ? ![]()
Dwa miesiące temu wysłałam i wcześniej co jakiś czas a ostatnio stwierdziłam że nie chce mi się w to bawić bo i tak pewnie szczęście znów mi nie dopisze ![]()
ja w zdrapkach krzyżówkach mam szczęście pod warunkiem ze kupie za kazdym razem w nowym miejscu i jedną krzyżówkę za 5 zl za zarobię 20:joy: i tak musiałam to mamie oddać, bo ja zapomniałam portfela i chciałam by mi coś kupiła
(chyba okolo 18 lat miałam i kasa była dla mnie cenna wiadomo prawko samochód paliwo naprawy, dlatego zaryzykowałam 5zl ![]()
Moj kóz wysyłał do tych radiowych jakiś czas temu ale nigdy nic nie wygrał. Za to drobne pieniądze udało się mu wygrać w Lotto ![]()
No moze byla podwojna… nie wiem nie znam sie tylko wlasnie mowil ze byl w szoku bo na drugi dzien zadzwonili i nawet sie nie spodziewal
Kolega w zdrapkach raz wygral 50 tys
a znowu moj sasiad wygrywa “drobne kwoty” w zdrapkach czyli od 1tys - 17 tys. I on kuouje zawsze w piatki 10 zdrapek za 10 zl i 10 za 5 zl. Mowi ze jehk zona pali papierosy i tygidniowo wydaje oo 200 zl na nie to on bedzie kupowal zdrapki. Nie pije nie pali to chociaz taki nalug ma… i zawsze cos wygrywa
i tak sie dorobil facet na emeryturze nowego z salonu samochodu
O kurcze nie zle wygrane mi nawiecej to sie udalo 100 zl wygrac ktore pozniej wydałam znow na zdrapki ![]()
![]()
![]()
aż pozazdrościć można, ja tylko jedna zawsze kupię czasem 3
Ja wgl nie kupuje
a zazdroszcze tym co wygrywaja ![]()
To mi się zdarza wysyłać sms-y do radia nie będę wgrywała kusi ale do tej pory niestety nie udało mi się wygrać.
A z drugiej strony jak ja mam wygrać jeżeli później widzę że mam telefon ktoś obcy dzwoni i my się aha znowu spam i będą mi coś wciskać ![]()
![]()
![]()
Dzisiaj już miałam równo 10 telefonów od Orange
Hihihihih mi się też nigdy nie udało za wyjątkiem wygranej tu na forum ![]()
real tutaj są super nagrody i przydatne ![]()
U mnie to samo mam wrażenie że tylko tu idzie coś zgarnąć ![]()
A ja kiefys wygralam na tik toku
ogladalam live z ciuszkami dzieciecymi i trzeba bylo wysylac serduszka i potem ta pani losowala i wygralam fajny spiwor dla corki i czapke z rekawiczkami