Piątek 13

Haha no to nieźle by było, jakby przez to mu nagroda przepadła :stuck_out_tongue_winking_eye::face_with_peeking_eye::joy:

Nooo heh :see_no_evil::see_no_evil:

Wow super , też pierwszy raz słyszę żeby ktoś wygrał :dizzy_face:

Ja nawet jak wygrał to nie wierzyłam , uwierzyłam jak dostał na konto :see_no_evil:

1 polubienie

To dziwne. Bo zawsze dzwonią tylko tego samego dnia inaczej nie. Chociaż czasami jest tak zwana podwójna kumulacja czy coś takiego

Haha nie martw się do mnie też nikt jeszcze nie zadzwonił z radia​:rofl: także też do takich konkursów nie mam szczęścia :rofl:

A często wysyłasz ? :face_with_peeking_eye:

Dwa miesiące temu wysłałam i wcześniej co jakiś czas a ostatnio stwierdziłam że nie chce mi się w to bawić bo i tak pewnie szczęście znów mi nie dopisze :rofl:

ja w zdrapkach krzyżówkach mam szczęście pod warunkiem ze kupie za kazdym razem w nowym miejscu i jedną krzyżówkę za 5 zl za zarobię 20​:joy: i tak musiałam to mamie oddać, bo ja zapomniałam portfela i chciałam by mi coś kupiła :joy: (chyba okolo 18 lat miałam i kasa była dla mnie cenna wiadomo prawko samochód paliwo naprawy, dlatego zaryzykowałam 5zl :joy:

1 polubienie

Moj kóz wysyłał do tych radiowych jakiś czas temu ale nigdy nic nie wygrał. Za to drobne pieniądze udało się mu wygrać w Lotto :wink:

No moze byla podwojna… nie wiem nie znam sie tylko wlasnie mowil ze byl w szoku bo na drugi dzien zadzwonili i nawet sie nie spodziewal

Kolega w zdrapkach raz wygral 50 tys :see_no_evil: a znowu moj sasiad wygrywa “drobne kwoty” w zdrapkach czyli od 1tys - 17 tys. I on kuouje zawsze w piatki 10 zdrapek za 10 zl i 10 za 5 zl. Mowi ze jehk zona pali papierosy i tygidniowo wydaje oo 200 zl na nie to on bedzie kupowal zdrapki. Nie pije nie pali to chociaz taki nalug ma… i zawsze cos wygrywa :grin: i tak sie dorobil facet na emeryturze nowego z salonu samochodu

5 polubień

O kurcze nie zle wygrane mi nawiecej to sie udalo 100 zl wygrac ktore pozniej wydałam znow na zdrapki :rofl::rofl::rofl:

aż pozazdrościć można, ja tylko jedna zawsze kupię czasem 3

Ja wgl nie kupuje :sweat_smile: a zazdroszcze tym co wygrywaja :sweat_smile:

To mi się zdarza wysyłać sms-y do radia nie będę wgrywała kusi ale do tej pory niestety nie udało mi się wygrać.

A z drugiej strony jak ja mam wygrać jeżeli później widzę że mam telefon ktoś obcy dzwoni i my się aha znowu spam i będą mi coś wciskać :rofl::rofl::rofl:

Dzisiaj już miałam równo 10 telefonów od Orange

Hihihihih mi się też nigdy nie udało za wyjątkiem wygranej tu na forum :rofl:

2 polubienia

real tutaj są super nagrody i przydatne :heart_eyes:

1 polubienie

U mnie to samo mam wrażenie że tylko tu idzie coś zgarnąć :slight_smile:

3 polubienia

A ja kiefys wygralam na tik toku :sweat_smile: ogladalam live z ciuszkami dzieciecymi i trzeba bylo wysylac serduszka i potem ta pani losowala i wygralam fajny spiwor dla corki i czapke z rekawiczkami

2 polubienia